2777
2789

چندشب پیش که برگشتم خونه پدرم

مادرش زنگ زد تهدید و فحش و فحش کشی

حالا که امروز پدرم تماس گرفت

مادرش زنگ زده که های و وای فعلا مریضه

و مظلوم نمایی

بهش زنگ زدم گفتم برای درخواست کد میاد بخون

اول مقاومت کرد بعد که گفتم مهرمو اجرا میزارم کوتاه اومد

جالبیش اینه تمام وسایل خونه رو جمع کرده با خودش

حوصله دعوا و جنگ و جدل ندارم واقعا

چیکار کنم😑

استرداد جهیزیه 

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استرداد جهیزیه

اونو که میگیرم مثلا ما شب عید دعوامون شد 

کلی خرید کردیم همینطوری وسط خونه مونده بود یا مثلا چمیدونم تمام کادوهایی که من براش گرفتم

مامانش اومده همه رو جمع کرده برده

خیر سرش جای اینکه فکر زندگی خراب شده بچش باشه😂😑خیلیه ها از صب دارم بهش فک میکنم و افسوس میخورم به حال خودش واسه وصلتی که کردم

اونو که میگیرم مثلا ما شب عید دعوامون شد کلی خرید کردیم همینطوری وسط خونه مونده بود یا مثلا چمیدونم ...

دیگه تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن 

به هرحال هرکسی بدی هایی داره

بدی منم اینه که تو بعد روانشناسی دخالت نمی کنم و فقط جکیه حقوقی قضیه رو میگم

✒️تا ابد کارآموز علم حقوق هستم.🔴هرکسی هرچی داره و هرکاری بلده باید رایگان بیاره وسط برای مردم.❤️به خاطر ادای احترام به امام عصر(عج) و امام رضا(ع) مطالب حقوقی جمعه هرهفته ساعت هشت شب منتشر میشه(ولی اکثرا روزانه هم مطلب میذارم).🌹منبع درآمدم خارج از نی نی سایته و اینجا صرفا مشاوره حقوقی رایگان میدم اگر سوالی داشتید لطفا کوتاه تایپ کنید. ممنون.💔پس از محو ما خواهند فهمید ما که بوده ایم ؛ چه میخواستیم و چه کردیم.(برشی از آخرین نامه میرزا).✊️به یاد مردی که لقبش میرزا کوچیک خان جنگلی بود و دشمنان این خاک و این ملت حتی با شنیدن اسمش فشار میخورن.

بیشتر ببینید

اگه بچه نداری و دلت میگه آدم بدرد نخوری جداشو انقد فرصت های خوب هست ای کاش منم پشتوانه داشتم جدامیشدم بااینکه بچه دارم زن ی آدم بدرد بخور میشدم نه آدم معتاد که کرایه خونشو بزورمیده

هعی بابا .دلیل جداییت؟

دخالت بیش از حد مادرش در حدی که گزارش لحظه ای میداد شوهرم حتی بابت یه بیرون رفتن ساده

خودش هیچکاری نمیکرد انتظار داشت پدرم همه کار بکنه

خرجمو بده،کادو های انچنانی بده،مناسبتای مختلف کلیه بفروشه بیاره تقدیم کنه بابام

در حالی که خودش هیچکاری نمیکرد

یه میوه ساده چیه میگفت من نمیخورم،نمیخرید😂😑

تندخو،دست به زن

خاک بر سرم با شوهر کردنم گل زدم ب سر همه!!