2777
2789
عنوان

رفتم دادخواست طلاق توافقی دادم شوهرم خودشو زده مریضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 90 پست
هرجور فرصت دادم تغییر نکرد که نکردپیرم کرده،همه بیماری ها به جون و تنم افتادهبیست و دوسالمه سه ساله ...

عزیزم این درست نمیشه مثل من نباش اینهمه پول دادی برای دادخواست طلاق پس منصرف نشو دنبال ی شوهر خوب و پای بند بخودت باش تا بهت برسه نه اینکه مانع پیشرفتت بشه انقد مردخوب هست که فقط دوست دارن یه زن داشته باشند چراغ خونشون بشه 

دور از جونت.کاریه که شده ببین اگه فاکتور طلاهات دستته و اون وامتو پیگیر شو مدرک جمع کن ازش پس بگیری ...

هیچ مدرکی ندارم ولی دم از خدا و پیغمبر میزنه

گفتم بیا دست بزار رو قران منکر شو که طلای خونه پدر منو نبردی بفروشی برا خونه و وام ازدواجمو نبردی

اگه منکر شدی که دیگه من هیچ خدایی نمیپرستم

من ساده ،خانوادم ساده چمیدونستیم این افعی اینجوری از اب در میاد

پدر من یه سر سوزن حروم که هیچی مال مردمو و پایمال نکرده بعد شصت سال زندگی،فک کردیم اینم مث خودمونه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم این درست نمیشه مثل من نباش اینهمه پول دادی برای دادخواست طلاق پس منصرف نشو دنبال ی شوهر خوب و ...

چی بگم خواهر...

من هی میگم کسی چاره اش بد باشه تا اخرم با هر بختی بدبختی میکشهه دیگه چه اولی چه دومی 

همون به خودم و خانوادم تکیه کنم تو زندگی سنگین ترم!!

این ادم تنها نمردن که

منم یکی از اونا

اسی به حرف بقیه گوش نکن مه بمون درستش کن و اینا آدم بد ذات مخصوصا بچه ننه هیچوقت درست نمیشه

حالا شایدقشنگ یه سی سالی عمرتو بذاری وسط با جنگ و دعوا وخودت افسرده شی تا شاید آقا تغییر کنه!آخرشم مجبوری با چند تابچه طلاق بگیری

هیچ مدرکی ندارم ولی دم از خدا و پیغمبر میزنهگفتم بیا دست بزار رو قران منکر شو که طلای خونه پدر منو ن ...

ای وای تازه طلاهای خونه پدریت بوده ای داد بیدا چقدر اعتماد کردی 

من شوهرم خونه زد به نامم منم طلاهامو فروختم واسه کارای خونه چون ارزششو داشت ولی اینکه تو طلاهاتو دادی و خونه خریده زده به نام ننش این نامردیه

اسی به حرف بقیه گوش نکن مه بمون درستش کن و اینا آدم بد ذات مخصوصا بچه ننه هیچوقت درست نمیشهحالا شاید ...

نه خواهر غلط بکنم

مگه جونمو از سر راه اوردم

که خودمو بندازم جلو دست یه بی غیرت که ازم کار بکشه،کتک بزنه ارامشمو سلب کنه تهشم همیشه من مقصر و بدهکار باشم

اخرشم با خریت تمام یه بدبخت به جامعه اضافه کنم که عقده ای بار بیاد!!

امروز صب که بیدار شدم انگار سنگ بودم 

فاتحه همه چی و تو زندگیم خوردم 

بعد رفتم برای در خواست

ای وای تازه طلاهای خونه پدریت بوده ای داد بیدا چقدر اعتماد کردی من شوهرم خونه زد به نامم منم طلاهامو ...

بخدا دلم خونه از ای همه سادگی

طلای که خودش خریده بود میخواستم چیکار ارزونی خودش

اینا رو پدرمادرم خریدن برام

من شوهرم رفته درخواست داده

امروز پیامک برام اومد

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
بخدا دلم خونه از ای همه سادگیطلای که خودش خریده بود میخواستم چیکار ارزونی خودشاینا رو پدرمادرم خریدن ...

هر وسیله ای که از خونه خارج کردن به ضرر خودشونه به مادرش بگو به جرم دزدی ازتون شکایت میکنم وسایل رو بزارید سر جاش

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

شرط ادامه زندگی رو بزار خونه مستقل از مادرش

چرا از مهریه میگذری؟؟؟توام اذیتش کن

معلومه مادرش ازاون دسته زناییه که نمیخواد پسرش خرج دختر مردم کنه.وسط خونه تو چکار میکرد که خریداتونو برد؟؟؟

دنبالم نیا اسیرم میشی  
بخدا دلم خونه از ای همه سادگیطلای که خودش خریده بود میخواستم چیکار ارزونی خودشاینا رو پدرمادرم خریدن ...

اسی خودتو سرزنش نکن دیگه ولش کن خداروشکر خودشه اول راه نشونت داد نتونست زیاد ماسک بزنه یا نقش بازی کنه خداروشکر کن چهره واقعیشو دیدی اگه یه بچه میذاشت تو شکمت وبهد ناسازگاری میکرد اونوقت میخاسی چیکار کنی.

اما تو دادگاه حتما به قاضی بگو طلاهاتو وامتو بهش دادی از سرش نگذر پا وایسا هم این پولاتو بگیر هم بخشی از مهریتو چون ادمی که با پول زنش خونه میخره وظیفشه بزنه به نام زنش حالام که نزده چشمش کور میشع برمیگردونه بهش خلاصه حقتو بگیر تا دیگه جرات نکنه سمت هیچ زنی بره و سگ لرزه بزنه تا یه زنو میبینه

حتما پیرینت از حسابت بگیر که وامتو زدی به کارتش باید ۳۰۰ میلیون وامتو بده طلاهاتم ببین چند گرم بوده

تو درخواستت حتما این دوتارو ذکر کن خیلی واجبه ها نگذریا اینجا دیگه سادگی نکن در مقابل این ادم حرو مزاده