2777
2789
مدرک داری؟شاهد یا پیام.شایدم بشه فیلم گرفت وبه عنوان مدرک داد.تا جایی که می‌دونم فحاشی افراد را میشه ...

اخه تو خونه من کی هست؟؟؟ نصف شب که شاهد باشه 

صدای ظبط شذه اش هست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله میشه به جرم توهینولی اگه مسئله رو کشوندی به دادگاه نهایت خدایی نکرده مسئله تون به طلاق ختم میشه

مهم نیست 

دادگاه چی میگه؟؟؟؟ میتونه کاری کنه!!!. یا زبونش دراز تر نیشه

اخه ده ساله دارم میکشم 

دعوای یه بار نیست که!!! 

ده ساله داره اذیتم میکنه 

ده ساله عیدها و مناسبت ها یا هر هفتع یه دعوا درست میکنه

نه شاهد میخوانضبط صدا و فیلمم میشه تجاوز به حریم خصوصی بعد شکایتم به این امید نباش که ادم بشه و بترس ...

خب الان شما به شخصه خدای ناکرده اگه تودت یا خواهرت این شرایط رو داشتی چیکار میکردی؟؟؟؟ 

بشینم صدام درنیاد 

؟؟ چیمارکنم 

بعد ده سال دیگه اعصاب برام نمونده 

شما بگ. چبکار کنم 

مهم نیست دادگاه چی میگه؟؟؟؟ میتونه کاری کنه!!!. یا زبونش دراز تر نیشهاخه ده ساله دارم میکشم دعوای یه ...

دیگه شکوائیه مینویسی میدی دادگاه بعدا با شهادت شهودت اثبات میشه یا خود شوهرت بگه آره فحش داد ( اقرار ) مجازاتشم جزای نقدیه

خب الان شما به شخصه خدای ناکرده اگه تودت یا خواهرت این شرایط رو داشتی چیکار میکردی؟؟؟؟ بشینم صدام در ...

من شرایط شمارو نمیدونم عزیزم خودمم مجردم ولی اگه کسی به خانوادم کوچیکترین توهینی کنه پدرشو درمیارم 

اگه شرایط جدایی داری مهریتو بذار اجرا 

چه با شخصیت .....ثابت کردی چرا شوتت کرده بیرون لایق بد تر از اینه ....بدبخت چیه کشیده ار دستت ...نجا ...

حرف نزن زنیکه بی همه چیز، خر

گورت رو گم کن دیگه 

تا دهنم رو باز نکردم بیشتر از اینا بهت بگم 

اگه میخاری بگو بخارونمت