2777
2789
عنوان

حق با این خانمه یا خانواده شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 69 پست
حتی یه بار به دختر آقا گفته تو و داداشت بمیرید ک مایه دردسرید

ادمها نون ذاتشون رو میخورن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی مرده میره خواستگاری میگه فلانقدر سرمایه دارم بعد اون زن تصمیم میگیره با مرد ازدواج کنه یا نه حا ...

ببینید تا جایی ک من میدونم این آقا بجز مهریه قولی دیگه ای نداده بوده 

این خانم اگه چشمش دنبال ارث بوده بابد فکر اینجاها رو میکرده و از اول با آقا راجع به سهمش به توافق میرسیده

همسر اول مجدد ازدواج کرده و دوتا بچه هم داره البته شوهرش فوت شده

من جای بچه های اقا باشم یه تلاش ریز میکنم که پدر و مادرم بهم برگردن

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819
🤣🤣🤣 بهتره بگه مانع خوشبختی خودش و پسرش شدن . من جای اقا باشم طلاقش میدم . بچه ها یکم دور پدر رو ب ...

هم خود آقا هم بچه ها واقعا از دست این خانم به ستوه اومدن 

آقا حتی تصمیم به جدایی هم گرفته اما دخالت های خواهراش و مظلوم نمایی زنش مانع شده

من جای بچه های اقا باشم یه تلاش ریز میکنم که پدر و مادرم بهم برگردن

واقعا کار سختیه

فکر کن اون خانم ۲ تا بجه از ازدواج دومش داره 

بعد اون بچه ها براشون سخته ک مادرشون بخ شوهر سابقش برگرده 

برای آقا هم سخته دو تا بچه زنش ک مال یه مرد دیگر 

از طرفی حرف و حدیث مردم و...

هم خود آقا هم بچه ها واقعا از دست این خانم به ستوه اومدن آقا حتی تصمیم به جدایی هم گرفته اما دخالت ه ...

وقتی پدر از دست حرکات این خانم سکته کنه و چیزیش بشه عمه خانم جوابگو هست ؟  یه مشاور خوب و حاذق پیدا کنن اقا رو ببرن پیشش که مشاور قانعش کنه این خانم در روزهای سخت بیماری و ... همراهش نیست . و اگه برگرده قطعا رفتارهای بدتری خواهد داشت

واقعا کار سختیهفکر کن اون خانم ۲ تا بجه از ازدواج دومش داره بعد اون بچه ها براشون سخته ک مادرشون بخ ...

پس میشه برای اقا به کیسهای دیگه که درکشون بیشتر از مال و اموال زندگی مشترک باشه فکر کرد

وقتی پدر از دست حرکات این خانم سکته کنه و چیزیش بشه عمه خانم جوابگو هست ؟ یه مشاور خوب و حاذق پیدا ...

میدونی بچه ها تو این شرایط حتی اگر دلسوز هم باشن بازم حرفاشون رو اطرافیان میزارن پای حسادت 

این آقا چند سال مجرد و تنها بچه هاشو بزرگ کرده حالا خواهراش میگن حقشه ازدواج کنه و یه همدم داشته باشه 

یه آدمی نیست بهشون بگه آخه این زن همدم نیست یه آدم بکنه ک فقط دنبال پوله

پس میشه برای اقا به کیسهای دیگه که درکشون بیشتر از مال و اموال زندگی مشترک باشه فکر کرد

واقعا حرف و حدیث مردمم تموم نشدنیه 

آقا بالای ۲۰ سال با بجه هاش زندکی کرده حالا خواسته ازدواج کنه الان اگه جدا بشه میگن هنوز سه سال نشد دونی هم طلاق داد

ببینید تا جایی ک من میدونم این آقا بجز مهریه قولی دیگه ای نداده بوده این خانم اگه چشمش دنبال ارث بود ...

توافقی نیست که مرد هرچی داره بعد فوتش تقسیم میشه بین ورثه حالا مگه یک هشتم چقدر میشه همینطور که زن از شوهر ارث میبره مرد از زن ارث میبره و هیچکس حق نداره تمام اموال رو بذل و بخشش کنه که بعد فوتش به بعضی از ورثه هیچ مالی نرسه بهتره مالش بمونه بعد طبق شرع اسلام تقسیم بشه من پدرشوهرم از زن اولش ارث برده الان اون مال در اختیار مادرشوهرم و بچه هاشه ارث اعضای خانواده از هم ارث میبرن اون آقا وظیفش بود قبل ازدواج بگه به زنه که تو اصلا یک ارثی نداره شما بخوای ازدواج کنی سر ارث با شوهرت توافق میکنی؟ یا میگه طبیعیه هر زنی از شوهرش ارث میبره

میدونی بچه ها تو این شرایط حتی اگر دلسوز هم باشن بازم حرفاشون رو اطرافیان میزارن پای حسادت این آقا چ ...

اره حق داره ولی با یه ادم درست نه اینجوری وقتی حرفا با ارامش و متانت و منطقی زده بشه کسی نمیتونه بذاره پای حسادت .حرف مردمم پشیزی نمی ارزه همین مردم فردا همه چی یادشون میره ولی بچه های اقا حتما حرف بزنن و این مدتم کلی به پدرشون رسیدگی کنن

توافقی نیست که مرد هرچی داره بعد فوتش تقسیم میشه بین ورثه حالا مگه یک هشتم چقدر میشه همینطور که زن ا ...

یه انسان تا زمانی ک زنده هست حق داره همه اموالش رو به نفع کسی صلح کنه یا سند بزنه 

این حق قانونی و شرعی فرده 

اون بعد فوت هست ک کسی نمیتونه ورثه ای رو محروم کنه از حقش

وگرنه فرد تا زمانی ک زنده است اختیار همه اموالش دست خودشه و به هر کی بخواد میتونه بده

اره حق داره ولی با یه ادم درست نه اینجوری وقتی حرفا با ارامش و متانت و منطقی زده بشه کسی نمیتونه بذا ...

اقاهه یه پسر فوق العاده زرنگ داره ک‌همون تونسته پدرش رو قانع کنه که اگه جدا هم نمیشه اموالش رو به نفع بچه هاش صلح کنه 

اینطوری اون خانمم تکلیفش با خودش روشنه