2777
2789
عنوان

اولیای یکی از دانش اموزام رو مادرشوهرش اورده بود مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 5876 بازدید | 39 پست
گفتم کاش از اول سال بهم میگفتید گوشی نداریدتکلیفاشو تو دفترش مینوشتم بیچاره مادرش هیچی نمیزاشتن بگه

ای بابا

شاید شوهرش شکاک باشه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک   پاسارگاد♡

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حس میکنم مادر رو نمیزارن تنها جایی بره گوشی هم نمیزارن داشته باشه کلا زندانیه

تقریبا چند سالشه؟

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل       گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک   خلیج‌ همیشه‌ پارس                                             کوروش‌ای‌بزرگ‌پارسیان  ای‌تو موسس‌سرزمین‌ما‌ایرانیان   ای‌پایه‌گذار‌دین‌زرتشت‌پاک   تویی‌صاحب‌اصلی‌این‌آب‌وخاک   پاسارگاد♡

بیشتر ببینید
همینو گفتم ولی مادرشوهر عروسو تنها نمیزاشت

الهی بگردم🥲

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بیشتر ببینید
۲۳ ساله مدرسه میره؟فک کردم بچس

مادر دانش اموزشون رو میگن 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بیشتر ببینید
اره عروس و زندونی کردن اینقدرم خوشگل بود

عزیزم خدا خیرت بده ک باز دلسوز هستی و با مسئولیت، گلم میشه ی راهنمایی کنی پسرم غیر انتفاعی درس میخونه این معلم معلوم نیست چش هست تاکید رو قرآن فقط داره بقیه درسا هم ک خوندنی بالاخره من میپرسم بچم میفهمه اما اصلا ریاضی تمریت نمیده فقط کتاب و خودش حل میکنه و تمام مینویسه تکرار و تمرین شود خب لامصب تمرین بده سوال بده امسال چهارم هست پسرم موندم چکار کنم بهش هم گفتم گفت خودتون تمرین ار نت بگیرین

گفتم کاش از اول سال بهم میگفتید گوشی نداریدتکلیفاشو تو دفترش مینوشتم بیچاره مادرش هیچی نمیزاشتن بگه

جسارتا شما چه معلمی هستی که هنوز نمیدونی گذاشتن به معنی اجازه دادن با «ز» نوشته نمیشه؟ از خیلی ها انتظار نداریم بلد باشند ولی قطعا یک معلم باید بدونه اینو 

جسارتا شما چه معلمی هستی که هنوز نمیدونی گذاشتن به معنی اجازه دادن با «ز» نوشته نمیشه؟ از خیلی ها ان ...

وقتی همه با لیسانس پیام نور و ازمون های استخدامی که هر کی ثبت نام کنه قبول میشه بیشتر از اینم نمیشه انتظار دلشت