2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم بهتر هست و پرستیژ بالاتری داره توروخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه بخاطر اینکه اونی که با زحمت خودش دانشگاه دولتی قبول میشه ادم زرنگیه و تو زندگی هم سختیارو تحمل ...

اتفاقا این تفکر هم عجیبه کسایی که آزاد هستن از ترم دوم معمولا میوفتن دنبال کار تا پول شهریه در بیارن تو کلاس ما الان دخترا همه کار میکنن من آزاد هستم 

من خودم الان دنبال کار هستم و مستقل شدن 

مگه سختی های زندگی فقط تو درسه ؟؟

دولتی هم آنچنان کار سختی نیست من با معدل انتخاب رشته کردم حتی دولتی دانشگاه دامغان علوم ورزشی اوردم بدون هیچ زحمتی 

فیزیک

روانشناسی اصلا کلاس نداره

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

پرستیژ برات نون و آب نمیشه توی این مملکت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اتفاقا این تفکر هم عجیبه کسایی که آزاد هستن از ترم دوم معمولا میوفتن دنبال کار تا پول شهریه در بیارن ...

درسته همینو خودم بهش گفتم ولی جالبه که جز معیار اولش بود طرفش دولتی خونده باشه😂😂😂

فیزیک از چه نظر ؟؟

از هر نظر

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...