2777
2789

این بچه خیلی ضعیفه نه کاربرگ مینویسه نه درس میخونه صبح پدرش میاره برگشتنی هم خودش میاد دنبالش چند بار خواستم باهاش صحبت کنم عین کسی که مواد ممنوعه حمل میکنه فرار کرده چند بار گفتم به مامانت بگو بیاد مدرسه نیومده کلاس مجازی شد تو شاد حاضر نشدن دیگه امروز به مدیر گفتم زنگ بزن مادرش بیاد مدرسه یکم بعد مدیر اومد گفت باباش گفت موقع بردن بچه میام

ی زنگ بعد دیدم صدام میگنن بیا اولیا داری رفتم دیدم مادر همون بچس کنارشم مادرشوهر شروع به صحبت کردم باهاش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لایک کنید لطفاً❤️

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بیشتر ببینید

گفتم نه تکلیف مینویسه نه شاد میاد مادرش یکم چشماش حالت اشکی شد گفت خانم من گوشی ندارم شبا منتظر باباش میشیم ۱۰از سرکار میاد اون موقع هم خسته میشه نمیتونه همه تکلیفاشو انجام بده بعدش ذیگه مادر شوهره نزاشت عروسش صحبت کنه من توضیح میدادم و مادرشوهره جوابمو میداد اونم چه حوابی فقط میگفت کسی نیست به درسش برسه من از مادرش پرسیدم شما سواد نداری گفت دارم ولی مادرشوهره پرید وسط حرفش و نزاشت بقیشو بگه وضع عروسم خیلی خوب بود ینی کلی طلا داشت لباساش مناسب بود اینطوری نبود که بگم وضع مالیشون ضعیفع نمیتونن گوشی تهیه کنن واقعا در تعجبم 

گفتم نه تکلیف مینویسه نه شاد میاد مادرش یکم چشماش حالت اشکی شد گفت خانم من گوشی ندارم شبا منتظر بابا ...

باباهه زورگویه حتما

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.

خدا لعنت کنه مادرشوهره رو معلومه از اوناس اصلا ب اون چ ک بلند شده اومده مدرسه چیکاریه بچه اس

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

گفتم نه تکلیف مینویسه نه شاد میاد مادرش یکم چشماش حالت اشکی شد گفت خانم من گوشی ندارم شبا منتظر بابا ...

حتما یه مشکلی دارن. وقتی فرار میکرده یعنی مرده نرمال نیست. شاید اجازه نمیده زنش گوشی داشته باشه. و هزار دلیل دیگه

باید میگفتی می‌خوام با مادرش حرف بزنم 😐

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بیشتر ببینید