2777
2789

خانواده ها بحث شون شده بود

اما اون گفت دیکه اوکی نمیشیم بابامم قصد بهم زدن داره بعد اینکه از مسافرت برگردیم

عموم میگفت به جای اینکه کنارت باشه کاری کنه تو رو بکشونه طرف خودش ولت کرده گفت کسی که بخاطر حرف باباش زن شو ول کنه هر کاری از دستش بر میاد

اما عمم میگه اون حق داشته ناراحت بشه و بهت پیام نده ولی توام پیام نده

ولی من حرف عمومو بیشتر قبول دارم 

نامزدم پسرعمم میشه اما عموم طرف منه الان🙂

من واقعا تو این موضوع دخالتی نداشتم چرا من باید تاوان‌شو بدم

فهمیدم تکیه گاه نیست و کاش میذاشت ۵ روز از حزفای عاشقانه‌ش بگذره

۳ روزه باهاش صحبت نکردم و چقدر شرمنده بابامم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

عموت درست میگن

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞. یـه دختر امام حسیـنی.💞. امام حسیـن(ع): شیعیان من! هر گاه آب گوارا نوشیدید مرا یاد کنید.💞. امام صـادق(ع): بهترین و لذت بخش ترین نعمت در بهشت، تماشای روی حسیـن است.💞. امام صـادق(ع): هر کس که خدا خیر خواه او باشد، محبت حسیـن و زیارتش را در دل او می اندازد.💞. امپراطـور ولی با همه دمساز حسین.💞. 

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من نمیدونم بحثتون چی بوده و چطوری بوده ولی انگار عموت درست میگه

چون حس ششم خودت هم بهم این اخطار رو میده

به حست اهمیت بده

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عاقبت ازدواج فامیلی با این بحث ها اصلا ادامه نده همین جا تمومش کن طرف حرمت نون نمک وهم خونی رو هم ند ...

بابام از اولم دوست نداشت ازدواج فامیلیو 

به مامانشم گفته بود دوست ندارم رابطه خواهر برادری‌مون خراب شه

ولی من دوسش داشتم جواب بله دادم🥲

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

توام بگو آره درسته تمومش کنیم به نفع جفتمونه راستش منم پشیمون شده بودم نمیدونستم چجوری بهت بگم که کات کنیم دلت نشکنه که خدا رو شکر خودت گفتی برات آرزوی خوشبختی دارم 

اسی عین همین که بهت گفتم رو بهش پیام بده اگه دو روز دیگه خودش نیومد التماست نکرد هر چی خواستی بهم بگو بیا فحش بده اما حالا بیا حالت منت کشی باهاش حزف بزن سگ محلت هم نمیکنه 

اخه همه حس ترحم دارن بهم خیلی حالمو بد میکنه

حرف مردم براتون مهم نباشه

من صادقانه نظرمو گفتم 

بخدا باید شکرگذار باشید که زود شناختینش و گرنه بعدا به مشکل میخوردین 

اتفاقا باید شادی هم بکنید جلو همه و بهشون بگین چقد خوشحالید