2777
2789
عنوان

جاریم و مامانش اذیتم میکنن

668 بازدید | 56 پست

جاریم کمتر اذیت میکنه ولی مامانش اینقدر وقیح و پررو هست که علنی و مستقیم باهام لج می‌کنه و اذیتم میکنه

از وقتی باردار شدم و خانواده شوهرم بهم توجه میکردن اینا با من لج شدن وقتی سیسمونی خریدم اومد دید همه چی خریدم و هیچی کم نیست برگشت گفت ولی من حتما به جای این همه خرت و پرت الکی واسه نوه م ماشین میخرم تا بزرگ شد استفاده کنه 

اومده بود خونه م می‌گفت آخی وسیله هات مارک هاشون فرق میکنه من واسه دخترم بهترین جهاز همه ست یه مارک میدم

الان گیر داده به بچه م قبلا نمیسوختم چون با خودم کار داشت ولی الان با بچه م کار داره همش میگه واه چقدر لاغر شده اونوقت همه میگن روز به روز داره چاق تر میشه با وزن ۴۱۰۰ اومد دنیا می‌گفت آخی بچه ت چه کوچیکه بچه های من تپل بودن بعد وسط جمع داد میزد دختر من الهی دو قلو بیاره خودم کمکش بزرگ میکنم اونوقت جاریم هنوز عقد بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه چرا باید با مادر جاری در ارتباط باشی

رونده زنیکه ی عقده ای رو جوابش نده بیشتر بسوزه انگار حرفاشو نمیشنوی

ولی سعی کن باهاش رفت آمد نکنی لزومی نداره آخه

🙃🤗😘😛😂😀😁😆😇🥰😅🤣😂🤩😍🥰😇😊😉🙃🙂😘😗☺️😚😙🥲🥲😋😛🤔🤫🤭🤗🤑😝🤪😜🤐🤨😐😑😶😶‍🌫️😒🤤😪😔😌🤥😮‍💨😬🙄😴😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥸🥳🤠🤯😵‍💫😵😵🥴🥶😎🤓🧐😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😓😞😣😖😱😭😢😥😩😫🥱😤😡😠🤬😀😃😄😁😆😅🤣😂🤩

بیشتر ببینید

حالا جاریت هیچی ولی مادرش قطعا زوال عقل داره

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید