2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فولیکول غالب چنده؟فولیکول چندباشه خوبه؟

فولیکول غالب باعث بارداری میشه .تو زمان تخمک گذاری حدود ۲۲ایناست .ولی دیدم با فولیکولای کوچیکترم باردار شدن

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
بله قطعا متفورمین خوردن بدون تجویز پزشک نباید باشه ،چند تا دکتر برو اگه تشخیص پی سی ا باشه بهت متفور ...

متاسفانه متفورمین داروی pco نیست متفورمین رو دیگه اصلا برای pco تجویز نمیکنن این یه دارو برای افرادی که مقاومت انسولینی دارن یا دیابت دارن pco هم باعث مقاومت انسولینی میشه ولی دیگه تجویز این دارو رو به اون صورت نداریم 

نظر دکترتو درمورد مصرف همزمان قرص اوابوست و چندتا ویتامین مثل سی و ب کمپلکس و ای بپرس 

من بعداز پنج ماه اقدام با یه دوره یکماهه مصرف باردار شدم

دکترم میگفت بهتره قبل از مصرف متفورمین و... اوابوست مصرف کنی بی ضررتر هم هست

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

متاسفانه متفورمین داروی pco نیست متفورمین رو دیگه اصلا برای pco تجویز نمیکنن این یه دارو برای افرادی ...

مبنای حرف شما علم پزشکی کدوم کشوره؟ من ساکن یه کشور اروپایی هستم و سال هاست که برای  pco ام متفورمین تجویز شده و با همین دارو دو بار هم باردار شدم و پریود منظم در سن ۴۰ سالگی دارم 

مبنای حرف شما علم پزشکی کدوم کشوره؟ من ساکن یه کشور اروپایی هستم و سال هاست که برای pco ام متفورمین ...

پزشکی میخونم یکی از اساتید متخصص مون میگفت متفورمین تجویز نکنین به شخصه برای منم تجویز شده بود قبلا که بی حالی سرگیجه داشتم که اونم ناشی از کم شدن سطح گلوکز خونم بود