2777
2789
عنوان

دلم الان می‌خواد 🥺😂😭

212 بازدید | 15 پست

تو یکی از روستاهای آلمان باشم . ی دوچرخه هم داشته باشم فقط پدال بزنم و یک موزیک بی کلام آرامش بخش گوش بدم بعد رو چمنا بشینم شیر کاکائو و کیک بخورم ‌ بعدش دراز بکشم و به آسمون نگاه کنم بگم دیدی بلاخره شد و تو الان اینجایی 🤭

من سرود ملی نازیهارو گوش میدادم البته اگر الپان بودم عاووو

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم میخواد دلار هزاری بشه و همه مردم کشورم رو ببینم که از ته قلبشون خوشحال و خوشبختن(از نظر مالی حداقل) و بازار شلوغ باشه همیشه و پر باشه از خنده و دل خوش ..

شهرا همه چراغونی و همه چی گل و بلبل❤️🩵🦋🇮🇷

منم دلم میخواست الان تو یه کلبه وسط جنگل یا یه مزرعه بودم 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید