2777
2789
عنوان

جاریم و مامانش اذیتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 56 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرم اینا میگن اون هیچی تو دلش نیست منظور نداره تو بیخود ناراحت میشی

یه وقتایی خدا بدجور این آدما رو گوشمالی میده .ولی شما هم جواب بده با ادب و آرام یه جوری که نگه سوختی .

دست اون جاری هم توی ی کاسه هستش باهاش.او ن ولی زیرکه.زنه حسوده احتمالا ازشون سرتری بهرحال ی چیزی اون ...

مادرشوهرم اینا و فامیل های شوهرم به خاطر خونگرمی و خوشرویی من خیلی منو دوست دارن و همه جا ازم تعریف میکنن اونوقت اینا اگه جایی از من تعریف بشه سریع شروع میکنن بدگویی و دروغ گویی 

خب نمیدونم چی باید جواب بدم که اومدم اینجا بپرسم

خب نگاه نکن جوابشو عین خودش بده میگه دخترم ایشالله دوقلو میاره بگو بذار حالا دخترت ببین میتونه عروسی بگیره بعد به فکر زاییدنش باش 

میگه بچه ات معده اش گشاده بگو خدارو شکر داریم حالمون خوبه بچه امون سالمه میدیم بخوره جون بگیره 

میگه سیسمونیت بدرد نخوره بگو شما هر وقت نوه دار شدی بدرد بخور بخر اذیت نشی البته اگه شدی معلوم نیست دخترت تنبلی تخمدان داشته باشه بتونی بزاد یا نه 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
خب نگاه نکن جوابشو عین خودش بده میگه دخترم ایشالله دوقلو میاره بگو بذار حالا دخترت ببین میتونه عروسی ...

خب نمیخوام دل جاریم بشکنه چون مادرش اذیت می‌کنه خودش کمتره ولی تو این مایه ها منم یه جوابی میدم

خب چجوری جواب بدم بلد نیستم مثلا میگه بچه ت لاغره آخه لاغر هم نیست

بگو سالم باشه دور از جونش گوسفند پروار نیست که گوشتش مهم باشه .مهم اینه جسمی و روحی سالم باشه سعی میکنم تربیتش رو درست انجام بدم.

البته با آرامش بگو