2777
2789
عنوان

جاریم و مامانش اذیتم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 56 پست
این نشانه ی حسادت هست...سوره ناس مرتب تو دلت بخون وقتی میبینیشون🩵اهمیت نده بهشون فقط دلت بسوزه به ح ...

فردا هم قراره ببینمشون 😔 همش میگه ببین بچه فلانی چقدر تپله تو شیرت کمه بچه ت لاغره

باور کن زندگی جاریم عالیه خونه ش از خونه من خیلی قشنگ تر و لوکس تره نو سازه کل خونه ش دیزاین و وسایل لوکس ولی من حتی ذره ای حسادت نکردم خیلی هم ذوق کردم چون خودم اول زندگی توی یه خونه اجاره ای داغون بودم 

فامیل شوهرم هستن بعد هرجا جاریم بره اونم میره سریع خودشو دعوت میکنه

دست اون جاری هم توی ی کاسه هستش باهاش.او ن ولی زیرکه.زنه حسوده احتمالا ازشون سرتری 

بهرحال ی چیزی اونارو سوزونده

ب مادرشوهرت بگو وغیبتشو کن هرچی گفت زود انتقال بده و شاکی باش

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فامیلم باشع همچین آدم سمی رو باید کات کنی باهاش با جاریتم رابطه ات رو کم کن

نمیشه آخه همینجوریش پشت سرم حرف میزنن دیگه فردا میشینن میگن تو باعث شدی برادر ها رابطه شون قطع بشه تو حسودی

نمیشه آخه همینجوریش پشت سرم حرف میزنن دیگه فردا میشینن میگن تو باعث شدی برادر ها رابطه شون قطع بشه ت ...

چقد حرف مردم برات مهمه سلامت روان خودت و بچه ات مهم تره 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
دیشب مادرشوهرم میگفت پستونک میوه خوری تاحالا ندیده بودم چقدر مامان بابات سیسمونی تکمیل دادن یهو پرید ...

با این حرفاش شخصیت خودشو نشون میده مطمئنا مادرشوهرت اینا پشت سرش میگن .شما فقط یه پوزخند بزن .

فردا هم قراره ببینمشون 😔 همش میگه ببین بچه فلانی چقدر تپله تو شیرت کمه بچه ت لاغرهباور کن زندگی جار ...

عزیزم فقط بدون👇

اونا با این رفتارا میخوان صدای تو رو در بیارن..

میخوان رابطه تو با همسرت رو خراب کنن..

حسادت آدم ها ارتباطی با دارایی هاشون نداره،یه مسئله ذاتی و یه رفتار شیطانی هست...

فقط و فقط اهمیت نده و تو دلت برای هدایتشون به راه راست دعا کن...

عاشق و عاشق و عاشق  نینیت و همسرت باش ، هر روز بیشتر از دیروز به زندگیت عشق بده و از شر حسودا به درگاه خدا پناه ببر💕💕💕💕

چقد حرف مردم برات مهمه سلامت روان خودت و بچه ات مهم تره

واقعا

من در جواب حرف های این خانم براش چند تا جواب نوشته بودم که جوابش رو بده ولی پاک کردم چون دیدم اسی خودش منفعله و می ذاره اذیتش کنن 

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دیشب مادرشوهرم میگفت پستونک میوه خوری تاحالا ندیده بودم چقدر مامان بابات سیسمونی تکمیل دادن یهو پرید ...

جدی میگم بهت یه بار دیگه که اینجوری گفت تو چشمام نگاه کن و جدی و خونسرد بگو چی گفتی؟ مطمئن باش خودشو جمع میکنه

هر وقت تیکه انداخت ابنا رو به کار ببر

چی گفتی؟

یه بار دیگه بگو!

منظورت چیه!

برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 

واقعامن در جواب حرف های این خانم براش چند تا جواب نوشته بودم که جوابش رو بده ولی پاک کردم چون دیدم ا ...

چی بگم والا بعضیا فقط غر زدن بلدن 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
حرف مردم تنها نیست که شوهرم اگه با برادرش بخوره مشکل از چشم من میبینه

والا با سیاست باید اونم بپزی 

بیشتر ببینید