2777
2789
عنوان

ازشدت ناراحتی دیگه خوابم نبرد

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
نه اون ها کافرن خودشون میگن ما هیچ خدایی نمیپرستیم تازه با صدای بلند هم میگن و میخندن ,من هیچ ایمانی ...

جدی؟ ببین طلاق بگیر دیگه اینقدر مظلوم و حرف گوش کن نباش. دیگه داداشت که نمی ذارتت بمونی تو کوچه در نهایت دستتو میگیره. تو مجبورشون کن پشتت باشن. اونا به دهن و زبون خودت نگاه می کنن. فشار بیار بهشون. از خودت و مشکلاتت بگو. این چه زندگی هست اخه داری. برای شوهرت خط و نشون بکش خودشو درست کنه. درست نکرد جدا شو. فردا بچه طفلی میاد زجر می کشه. 

مثل این خرم سلطان باش زرنگ باش شیطون باش لوندی کن و صبور باش انتقام ذوزهای از دست رفته رو نگیراگر او ...

شما ازش بدت میاد و بی اعتمادبنفس هم هستی مثلا برو گنارش بگو مامانی و نی نی دلشون بابایی رو میخواد صد درصد ردت میکنه تو از تک و تا نیفت 

برو سر جات اما باز و باز و باز تا معتادش کمی به خودت تا چشم دلش رو به سمت خودت باز کنی 

با پسر بچه ی لجباز و عصبانی و بدبین درونش انگارروبرو هستی پس صبور باش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بخدا یه کاری میکنن طوری شوهرمو دست گرفتن که اصلا نمیتونم کنترلش کنم افسار پاره کرده,اینقدر مثال مرد ...

اگه میتونی اون عفریته هارو از شوهرت دور کن منم پو زندگیم دارم ازشون الان یساله بخاطر تمین من روح و روانم بهم ریخته اون عوضی تم کم از خولهر شوهر تو نیس حالا روز عقدت عیب نداره کارت نده تا ب ی شناختی برسه . هرموقت گفتن زن زلیل جلو شوهراشون برین ب هیکلشون ز شوهراشون بگو شما چرا انقد با زناتون بدین ک اینا میان بشوهر من میگن توام بد باش  خوبی نشانه انسانیته جلو شوهراشون زبونشونو ببر

شما ازش بدت میاد و بی اعتمادبنفس هم هستی مثلا برو گنارش بگو مامانی و نی نی دلشون بابایی رو میخواد صد ...

و مدام ناز کن طراپت بیار توی خونه یادبود مادرش رو زنده کن گاهی 

انگاردرکش میکنی 

جملات کوتاه و اثر بخش و رندانه بگو ازخودت تاخودتو بالاببری 

مثل این خرم سلطان باش زرنگ باش شیطون باش لوندی کن و صبور باش انتقام ذوزهای از دست رفته رو نگیراگر او ...

راستش کارهایی کرده که هرچی قبلا لباسای قشنگ میپوشیدم ,اصلا به چشمش نمیومدم ,و این ادم کلا ,فکر کنم منو دوست نداشت ,کلا اگه یه لباس میخریدم ,بیشتر ازم متنفر میشد ,فکر میکرد پول خرج کردم ,بخدا خیلی عذابم داده ,الان بشینم گریه کنم  هم نمیگه چته چرا ,میگم کافره  من گیر این کافر افتادم ,تازه الانم فکر میکنه تا الان راجب من بی عرضه بوده که کتکم نزده ,همیشه میگه من بی عرضه ام چون اونا پرش میکنن ,مغزش برای دیدن من جایی نداره

اگه میتونی اون عفریته هارو از شوهرت دور کن منم پو زندگیم دارم ازشون الان یساله بخاطر تمین من روح و ر ...

بخدا اکثر خو.اهر شوهرا با زن داداش نمیگم همه اما اکثرا لج دارن باهم ,اما ایراد اصلی از شوهرمه فکر کنم  ,چون خیلی میچسبه به این خواهرش ,بخدا کارایی براش میکنه ,پولهایی بهشون میده که من تو خوابم ندیدم ,من یه وام گرفتم ۵۰ تومن بامن دعوا کرد که چرا ,وامتو نمیدی به خواهرم  

جدی؟ ببین طلاق بگیر دیگه اینقدر مظلوم و حرف گوش کن نباش. دیگه داداشت که نمی ذارتت بمونی تو کوچه در ن ...

درست نمیشه ,امشب بعد از چند سال بهم گفت فردا  بریم بیرون ,گفتم ,بریم گفت البته میخوام پدرمو خواهرمو بیارم ,نکنه بفهمن من بدون اونا رفتم بیرون عیبه  منم گفتم اگه اینجوره نریم بهتره بعد از ۶ سال ,بعد روشو برگردوند

شما ازش بدت میاد و بی اعتمادبنفس هم هستی مثلا برو گنارش بگو مامانی و نی نی دلشون بابایی رو میخواد صد ...

بخدا تموم اینکارا رو.کردم در دل سنگ اون اثری نداره ,بیشتر خارشدم ,غرورمو.جریحه دار کرده  وقتی بخاطر مادرو خواهرش توی مراسم ختم بمن که بی گناه بودم  جواب سلام نداد همیشه من رفتم سمتش گفتم شاید بلد نباشه ,شاید خوب بشه ,اما این ادم هیچ خوبی برای من نمیخواد ,هرچی هست برای خواهراش میخواد خوبی رو اگه من بااونا کفشاشونو لیس بزنم شاید دلش اروم بگیره وگرنه مرد احساساتی نیست 

درست نمیشه ,امشب بعد از چند سال بهم گفت فردا بریم بیرون ,گفتم ,بریم گفت البته میخوام پدرمو خواهرمو ...

صدرصد بیسواده شوهرت؟. 

خب بهش بگو بدبخت مگه خواهرت با شوهرش هرجا میره تورم میبره یا منو میبره بگو اونا دارن باهم خوشی میکنن ولی زندگی تورو خراب کردن نمیزارن ب زندگیت دلخوش باشی 

صدرصد بیسواده شوهرت؟. خب بهش بگو بدبخت مگه خواهرت با شوهرش هرجا میره تورم میبره یا منو میبره بگو اون ...

اون خواهراش که شوهر دارن  و سر زندگیشونن باهر بار دیدنش یه طوفانی تو زندگی کاغذی من ایجاد میکنن و میرن اما یه خواهر مطلقه داره  که شوهرمو برده برا  خودش یعنی فقط برای شام میاد خونه دیگه عادت کرده که با این بره و بیاد ,۴۰ سالشه  هرجایی بره ,باخودش میبرتش ,اینم حس وفاداری شدیدی بهش داره احساس گناه میکنه برای خواهرش ,یعنی من دیگه از دست اون زندگی ندارم  ,

شما امتحان کردی؟ من فکر می‌کنم اینجوری جواب نمی گیره آخه فقط بیشتر اذیت می شه

دیگه چشمم از ش اب نمیخوره,این کارا رو کردم اون متعلق به خانوادشه هر مشکلی پیش بیاد اینو صدا میزنن ,مغزش برای این حرفا نمیکشه ,دلشم با من نیست ,زندگیمو سوزوند و جوانیمو الانم با یه بچه تو شکمم درکم نکرد,خیلی تلاش میکردم قبل اما از چشمم افتاده ,الان جای منو اون عوض شده,خواهراش و اولم مادرش  نذاشتن من نفس بکشم