2777
2789
عنوان

ازشدت ناراحتی دیگه خوابم نبرد

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان بارون میزنه و منم ناراحتم .

از خدا میخام جوری جواب خواهرشوهراتو بده که خودشون بدونن بخاطر کدوم رفتارشونه و خجالت از خدا میخام جووری ب ارامش برسی که همه اونایی ک اذیتت کردن تاثیری روت نداشته باشن . گور پدر شون قوی باش .من هرکی باعث اذیت روح و روانم بشه میگم خدایا عذاب روحی بده بهش

اگه الان چیزی نمیگفتم میترکیدم باردارم هستم وواقعا نمیدونم چی بگم

بمیرم واسه دلت گل

خدا میدونه چقدر ناراحت شدم   آروم باش خدایی نکرده چیزی نشه

امیدوارم قبل از این که شیطان بفهمه مُردی بتونی نیم ساعت رو توی بهشت بگذرونی😂! کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎

اصلا منطق نداره خودم دارم نابود میشم ,برادرم از یه طرف میگه طلاق حق نداری بگیری ,باهات سرد باشه اشکا ...

شما چرا زندگیتو رو مبنای رضایت برادرتون دارین جلو میبرین...اختیار زندگی باشماست...

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
الان بارون میزنه و منم ناراحتم .از خدا میخام جوری جواب خواهرشوهراتو بده که خودشون بدونن بخاطر کدوم ر ...

بخدا یه کاری میکنن طوری شوهرمو دست گرفتن  که اصلا نمیتونم کنترلش کنم افسار پاره کرده,اینقدر مثال مردای زن زلیل براش میزنن جلوی چشم خودم ,کاش خدا کاری کنه ,میگن نکنه تو زن زلیل باشی ,مواظب باش ,ما متنفریم از مرد ی که به حرف زنش گوش کنه ,این زن بشو برای تو نیست ,روز اول عقدم پیام بهش داده بودن ,که کارت بهش نده بزار بدونی چی خرج میکنه ,۴ تا خواهر دخالت گر داره ,بخدا تو مراسم ختم مادرش اینقدر پر شده بود که اصلا جواب سلاممو تو جمع نداد همین شوهرم

انگار اسیر گرفته. چی بگم. عاطفه نداره این مرد؟با خواهر شوهرت حرف بزن بلکه دست از سرت برداره بهش بگو ...

نه اون ها کافرن خودشون میگن ما هیچ خدایی نمیپرستیم تازه با صدای بلند هم میگن و میخندن ,من هیچ ایمانی تواین خانواده ندیدم 

سلام عزیزدلم بااجازت منم پیشنهادی دارم براتون 

ببین الان بارداری به سلامتی و به هردلیلی و نه صرفا بخاطر برادرهاتون به هزارو بک دلیل در درون خودتون درحال حاضر شرایط جدایی براتون سخت به نظر میرسه 

ببین خوب دقت کن اگر پیشنهادم بد بود رد کن اگرخوب انجام بده و دعام کن 

ببین اول ازهمه بشم الله بگو و پررو باش پررو باش محق باش یعنی چه؟

یعنی به خودت برس اما نه به خاطر کشیدن او به سمت خودت از جانب ضعف بلکه بخاطر اینکه لیاقت داری خوشگلی نازی باحالی باطراوتی پاکی خانمی و اون کشته مرده ات باید بشه طبیعتا یعنی اینو اینقدر باور کن تا روی رفتارت اثر بگذاره 

شما چرا زندگیتو رو مبنای رضایت برادرتون دارین جلو میبرین...اختیار زندگی باشماست...

برادرم هم ادم بد کینه ایه ,و از مادرم هم کینه گرفته که تو ابرومو بردی طلاق گرفتی هرچی میگم  بابا من شوهری دارم که سمتم نمیاد ,چون مجرده درکم نمیکنه ,اصلا شوهری که دست نوازشش رو سر زنش نباشه حرامه اون زن پیشش بمونه 

برادرم هم ادم بد کینه ایه ,و از مادرم هم کینه گرفته که تو ابرومو بردی طلاق گرفتی هرچی میگم بابا من ...

امیدوارم همسرت عاقل بشه هرچه زودتر سخته اینطوری

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

مثل این خرم سلطان باش 

زرنگ باش 

شیطون باش لوندی کن 

و صبور باش انتقام ذوزهای از دست رفته رو نگیر

اگر اومد سمتت 

برای جنگ و انتقام شروع نکردی برای صلح و ساختن و زیبایی شروع کردی 

دراین راه مدام به خودت بگو من پیروز میشم 

دقیقا مثل خرم سلطان که پادشاه عثمانی رو شیفته خودش کرد 

مثل یک وزیر دانا رفتارکن 

لوندی یعنی ظاهرو دانش و هوش 

فقط ظاهر نیست 

اینطوری همزمان بااینکه خودت رو قوی و باعزت نفس میکنی