2777
2789
عنوان

ازشدت ناراحتی دیگه خوابم نبرد

257 بازدید | 43 پست

مادرشوهرم مرده شوهرم بعد از سالش هم سر سفره عید من ننشست وعیدی هم.نداد بمن , توی زندگی هم بامن اصلا اخلاقش خوب نیست کلا هیچوقت منو بیرون نبرده همیشه ,میگفت یا با اونا باید بریم یا اصلا منو نمیبرد ,و چون خونمو ازونا جدا کردم ,دیگه محبتی بمن نکرد ,منم خانوادم مشکل داشتن ,پدر و مادرم طلاق گرفتن ,و برادرهام میگفتن بزارش یه تیکه سنگ فکر کن نیستش بدشون میومد من طلاق بگیرم تو جوونیم سوختم ,خواهراش پرش کردن نسبت بمن الان طوری شده که سمت من نمیاد بخاطر خانوادش ,هر بار میرفتم سمت خانوادش  یه داغی به دلم میذاشتن به لباسام هم ایراد میگرفتن و بعم میگفتن مظلوم نما ,پشت سرم پیش شوهرم ,اونم میومد و با بی اعتنایی تمام بامن رفتار میکرد ,اصلا پیش هم نمیخوابیم مگر چه اتفاقی بیفته ,امشبم بالشش رو برد تو راهرو خوابید ,جایی ندارم برم ,خیلی اذیتم میکنه روحم توی ااسارته 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اونم انگار کم بیچاره نیست وقتی تو راهرو می خوابه!

نه همش سرش تو گوشیه ,و اینستا رو نگاه میکنه  فقط سکوت میکنه ,خواهراش پرش میکنن ,نسبت بمن ,و ازم میخواد با این خانواده کافرش  زندگی کنم 

نه قبلشم همین بود ,اما الان انگاراز وقتی مادرش فوت شده ,خدارو بنده نیست

چقدر سخته اینطوری.چون خودم دوسال جامو جدا کرده بودم بعد فوت مادرم نه اینکه از شوهرم بدم  میومدا نه.حوصله هیچی نداشتم 

قبل از فوت مادرش چطور بود

هیچوقت منو بیرون نبرد میگفت یا خواهرش که طلاق گرفته باید باهامون بیاد یا اصلا منو جایی نمیبره  بارها هم بهش گفتم منو ننیخوام ببری حایی اگه با اون باشه بازم تکرار میکنه  

نه همش سرش تو گوشیه ,و اینستا رو نگاه میکنه فقط سکوت میکنه ,خواهراش پرش میکنن ,نسبت بمن ,و ازم میخو ...

اگر کسی باعث  این رفتار خدا جوابشو بده .آخه با زندگی دو نفر چیکار دارین .چقدر همسرت ضعیفه که گوش به حرفاشون میده