2777
2789

بچه ها من ۶ ماهه مهاجرت کردم. با آقایی حدود یک سال قبل مهاجرتم آشنا شدم و قرار بود ازدواج کنیم. یه جورایی نامزد شدیم. روز ولنتاین با دختر بود من متوجه شدم ولی چون خارج از کشور بودم نتونستم خیلی ثابت کنم. اما یه جورایی گردن گرفت ولی اینک با طرف رابطه جنسی داشته رو گردن نگرفت‌.

من اومدم ایران الان ک خانوادمو ببینم. پیام های گوشیش با دوست صمیمیش رو خوندم و گفته بود ک خیلی حال داد و دوستش اصرار کرده بود دوباره برو. 

ولی این گفته بود نه نامزدم میفهمه و دوستش بازم اصرار ک نه اون دوره نمیفهمه. 

انگار دوباره زخمم باز شد

من ب این دوستش خیلی اعتماد داشتم 

اصلا باورم نمیشد همچین آدمایی باشن.

بعد همین دوستش کلی سعی میکنه ما به هم برسیم. بهش گفته دختره رو تا تازه هست و نپریده یه دور دیگ بچین برید س  ک  س  کنید 

بچه ها اینک دوریم این اجازه رو داره خیانت کنه؟

و اینک خشم خیلی زیادی نسبت ب دوستش دارم‌ چون خیلی مورد اعتمادم بود

موقعیت خیلی عالی داره خونه ماشین خانواده همه چیز

الان تقریبا گردن گرفته بود فقط رابطه جنسی رو گردن نمیگرفت ک اونم اتفاق افتاده و هر کاری برای اینک ببخشم کرده حتی روانشناسم میریم و راجب اتفاقی ک افتاده حرف میزنیم اما پیامای دوستاس بازم حالمو بد کرد

میشه بخشید این اتفاق رو ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه بزرگ شده اونجاست حتما باز تکرار میکنه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشاورطب سنتی در زمینه انواع بیماری ها و زبان شناس.🍀عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

بیشتر ببینید

نمیشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

خیانت که شاخ و دم نداره

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
اگه بزرگ شده اونجاست حتما باز تکرار میکنه

چه ربطی به بزرگ شده اینجا یا اونجا داره

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بنظرم نمیشه بخشید، چون آدمی که کسیو دوست داره خودشو قانع میکنه که یه جورایی کوتاه بیاد ولی باید واقع بین بود اینکه ممکنه این اتفاق دوباره تکرار شه، و اینکه شما بهش گفتی ناراحت هستی و دلخور شدی ترس از دست دادن پیدا کرده که داره تلاش میکنه ببخشی 

در کل درموردش بیشتر فکر کن که تصمیم درست رو بگیری