2777
2789
حس پدر و مادرها اشتباه نمی کنه هیچ کس به اندازه پدر و مادر خوبی بچه اش رو نمی خواد هیچ پسری ارزش وای ...

اره خب، شاید درست بگن، ولی این بنده خدا رو که پدر مادرش هنوز ندیدن که حسی داشته باشن، 

ولی خیلی آدما حتی مهاجرت به خارج میکنن، راه دور که جای خود.. بستگی به خود دختر داره به نظرم..

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوری خیلی سخته بحث یکی دو روز و یکی دوماه نیست بحث ی عمر زندگیه 

بارداری هست زایمان هست بچه داری هزار تا مسئله پیش میاد ک دلت پر میکشه برا خانوادت اون وقته ک میفهمی نباید احساسی تصمیم می‌گرفتی 

بگو کجاس

من زیر و بم ایرانو میپونم کنجکاو شدم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

کدوم شهر زندگی می کنن؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

بیشتر ببینید