2777
2789
عنوان

چقدر اینا بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 56 پست
با هر کسی هم کلام نشو . یک نفر از صد نفر تو جامعه و محل کار و .... ارزش هم کلامی داره

والا اکثریت محل کارم اینجوری شده همکارای قدیمیم اکثرا نهاجرت کردن خارج از کشور این عتیقه ها اومدن جاشون ... واقعا خیلی سخته بقول یکی از دوستان حاشیه سازن خیلی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی خودمون از کسی تعریف کنیم اهل کجا هستین براتون بی ادبیه ؟

والا ربطی به اهل کجا بودن نداره اینکه توروی طرف تلویحا بهش بگی حسود و چشم شور بی ادبیه اهل جای خاصی بودن نمیخواد یه تجدید نظر رو رفتارتون بکنید 

خب خب فهمیدم کیا رو میگی خودتم فهمیدم از چه قومی هستی 😂😂😂

خب خب بگو خودمم بفهمم ... والا من برای قومیت خاصی نیستم شما نمیدونم از موکلات سوال پرسیدی رگو ریشه ندونستمو دراوردی لابد 

دیگه همه جور آدمی پیدا میشه تو محیط کار ارتباطتو محدود تر کن باهاشون

همین تصمیمو دارم ... قبلا برخورد نداشتم با این قشر جالبه اولش که برای فصولی  میومدن مهربونو گرم بودن بعد یروز چشم غره میرن رد میشن کلا بی فرهنگن 

والا ربطی به اهل کجا بودن نداره اینکه توروی طرف تلویحا بهش بگی حسود و چشم شور بی ادبیه اهل جای خاصی ...

حتما حسودی که زورت اومده 😒

ریپ نزن حوصله ندارم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
لولشون خیلی پایینهمن باشم یه سلامحاشیه سازن اینا

یعنی چجور حاشیه هایی مثلا ؟ البته مزخرفاتم زیاد میگن مثلا خدا نکنه مراجع مرد یا پسر داشته باشم چارچشمی میپان منو 

اداب معاشرت بلد نیستن

دقیقا جالب اینه اینجام چند نفر اومدن تایید کردن و نوشته لابد حسودی بهت فشار اومده 🤣 خدایی اعتماد بنفس اینارو یونجه داشت سالی ده بار زعفرون میداد 

والا ما قبلا با همکارای قدیممون مدلمون اینجوری بود و طرف درک میکرد تعارف و معاشرته اینا یمشت گره گور ...

آخ آخ اماااان ازین تازه بدوران رسیده ها ک رفتن تو آرایشگاهای داغون ژل و بوتاکس زدن و کراتین کردن فک میکنن خیلی جذابن.منم دارم نمونشو اطرافم.طرف دیگه مارو از خودش نمیدونههههه.خداشاهده قبلا لباس کهنه های مارو میبرد میپوشید😂😂😂

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
همون اول گفتی یادت رفته به نظرم رو رفتارت کار کن شاید مشکل از خودته

معنی قومیتو اصلا میدونی یعنی چی ؟ منطورت قشره ؟ خب سواد مدارین مجبورین اظهار فضل کنین ؟

همین تصمیمو دارم ... قبلا برخورد نداشتم با این قشر جالبه اولش که برای فصولی میومدن مهربونو گرم بودن ...

از حسودیه احتمالا اولش خواستن نزدیک بشن الان گارد دارن منم زیاد دیدم از این آدما تو اجتماع فقط باید دوری کرد و محل سگ ندادی بهشون 

اوسکولن من یه رفیق دارم میریم باشگاه نصف نصف منم عضله ای نیست بدنش یبار ازش تعریف کردم دلش خوش شه بعد میگفت تو چشمم زدی کل عضلاتش اندازه جلو بازوم نیست یه سری ها واقعا یه تختشون کمه