2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره وقتی بخوای سبزی زیاد بخری برا قورمه و اینا لازمه 

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

در حد یه بلوز توش جا بشه کافیه

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنیemtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
الان پتو و پرده میدن خشکشوییسبزی هم سرخ شده میخرن الکی دستتو شلوغ نکن

اره میدن اما دونه ای ۱۵٠هرار تومن. وقتی میشه خودمون بشورسم چرا پول الکی بدیم بیرون. پرده رو با ماشین هم میشه شست 

اره میدن اما دونه ای ۱۵٠هرار تومن. وقتی میشه خودمون بشورسم چرا پول الکی بدیم بیرون. پرده رو با ماشین ...

خوب پتو مسافرتی و روتختی می اندازی لباسشویی ۱۰ کیلویی میشوره چرا لگن بگیره مثل عهد بوق

خوب پتو مسافرتی و روتختی می اندازی لباسشویی ۱۰ کیلویی میشوره چرا لگن بگیره مثل عهد بوق

همه که لباسشویی۱٠ کیلویی ندارن. عشقم. و همه لباسشویی های ۱٠کیلویی هم تاب تحمل پتوی دو نفره رو ندارن