2777
2789
عنوان

چقدر اینا بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 56 پست
والا ربطی به رکی نداره ما حتی اگرم به چشم زخم اعتقاد داشته باشیم تو روی طرف این حرکات زشتو نمیکنیم ر ...

با هر کسی هم کلام نشو . یک نفر از صد نفر تو جامعه و محل کار و .... ارزش هم کلامی داره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما هم عادت داریم حتی کوچیک ترین تعریفی یا میزنیم به چوب یا نمک دور سر خودمون یا طرف میچرخونیم 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید
توام دیگه ازشون تعریف نکن‌.بدم میاد ازین مدل ادما

والا ما قبلا با همکارای قدیممون مدلمون اینجوری بود و طرف درک میکرد تعارف و معاشرته اینا یمشت گره گورین فکر کردن به دماغ عملی و لبایی که مثل کو ن مرغ پروتز کردن و بی اصالتیو فریاد میزنن حسادت میکنیم 😑🤦‍♀️

حرکت بدی نیستا بد برداشت نکنهم جنبه شوخی داره هم صمیمیت و خوشحال شدن از حرفتمنظورش این نبوده چشم تو ...

والا ما شوخی باهم نداریم خیلی رک و جدی تو صورتم اینکارو کرد از این مسخره بازیا زیاد دراورده بود خیلی بدم اومد 

دوری کن پررو هستن قبلا هم برات نوشته بودم

یادم نمیاد متاسفانه ولی درست میگی متاسفانه این رفتار توی من نهادینه شده والا قدیما با همه دوستا همکلاسیا و همکارا اینجوری بودیم اینا نوبرن انگار از مریخ اومدن حالا طرف قیافه هم نداره همش عمله ...  

ما هم عادت داریم حتی کوچیک ترین تعریفی یا میزنیم به چوب یا نمک دور سر خودمون یا طرف میچرخونیم

تو روی طرف یعنی ؟ خب شما هم یکی مثل همینا ... خیلی بی ادبیه ما حتی اگر به چشم زخمم اعتقاد داشته باشیم تو روی طرف اینکارو نمیکنیم بی احترامیه

لولشون خیلی پایینهمن باشم یه سلامحاشیه سازن اینا

وااای دقیقا خیلی لولشون پایینه حالا بیای ببینی یه لباسای مارک و ارایش عروسی میکنن بیا ببین هی میچرخن تو محیط اداره خبر میبرن میارن و راحت توهین میکنن و ... خیلی تحملشون سخته

تو روی طرف یعنی ؟ خب شما هم یکی مثل همینا ... خیلی بی ادبیه ما حتی اگر به چشم زخمم اعتقاد داشته باشی ...

حتی خودمون از کسی تعریف کنیم 

اهل کجا هستین براتون بی ادبیه ؟

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                            زندگیم وصل وابیده وتار و تار میل فرش 🫀🫂                        

بیشتر ببینید