2777
2789

هر چی مارک فیلر بهتر باشه زودتر میره

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوووب زود میره

من نورامیس زدم گفت نهایتا ۴ الی ۶ ماه بمونه

میخام ایندفعه مارک ارزونتر بزنم بلکه بیشتر بمونع😁😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

خوووب زود میرهمن نورامیس زدم گفت نهایتا ۴ الی ۶ ماه بمونهمیخام ایندفعه مارک ارزونتر بزنم بلکه بیشتر ...

وای منم نورامیس زدم خیلی زود رفت . مارک ارزون چی هس واسه لب که بمونه🥲

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

وای منم نورامیس زدم خیلی زود رفت . مارک ارزون چی هس واسه لب که بمونه🥲

اصلا بی صاحب مونده اولین بار ۸ بهمن زدم دومین بار ۲۳ اسفند ترمیم 

حالا خییییلی کم شده 

به نظرم زیشل یا رپلنژن 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

من روفیل زدم ۴ماهه قشنگ مونده بدون هیچ تغییری

خیلی شنیدم اسمشو

ولی میگن خوب نیست و ماندگاریش بخاطر اینه سیلیکون توشه

اما میخام یکم دیگ تحقیق کنم و بزنم

من آبان زدم نورامیسو تا دی ماه حس میکنم خوب بود الان کمتر شده😑

سی سی چقد بود روفیل؟

برای لب زدین؟

منم فول فیس رووفیل ده سی سی زدم پنج ماهه 

روز به روز داره قشنگتر میشه 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
بعد از چند وقت رفت؟

هنوز نرفته یه کوچولو خیییلی کم مونده. تازه ۱۷ روزه🙁🙁🙁

بااینکه اولین بارم بود رفتم و بعد ۱۴ روز زود رفتم ترمیم و ۱۰ تومن هزینه کردم 

اما حیف شد 

برای لب زدین؟منم فول فیس رووفیل ده سی سی زدم پنج ماهه روز به روز داره قشنگتر میشه

خدایی؟

سی سی چند؟

اصلا بی صاحب مونده اولین بار ۸ بهمن زدم دومین بار ۲۳ اسفند ترمیم حالا خییییلی کم شده به نظرم زیشل یا ...

زیشل آره شنیدم ولی از این پک ده سیسیا نیستش؟ از اونا خیلی میترسم نکروز بگیرم😂😂😂