2777
2789
عنوان

چقدر اینا بیشعورن

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 56 پست
از حسودیه احتمالا اولش خواستن نزدیک بشن الان گارد دارن منم زیاد دیدم از این آدما تو اجتماع فقط باید ...

چی بگم بخدا برای خودم سخت میشه چون محیط کاره و از این بدم میاد خیلی زیر نظر میگیرن ادمو 

یعنی چجور حاشیه هایی مثلا ؟ البته مزخرفاتم زیاد میگن مثلا خدا نکنه مراجع مرد یا پسر داشته باشم چارچش ...

حاشیه

یعنی خاله زنکی

دنبال حرف درآوردن 

حتا اگر برادرت بیاد دنبالت میگن دوس پسرشه

فقط یه سلام یه بای

همینو بس

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حاشیهیعنی خاله زنکیدنبال حرف درآوردن حتا اگر برادرت بیاد دنبالت میگن دوس پسرشهفقط یه سلام یه بایهمین ...

وااای دقیقاا از این کارا که خیلی میکنن مراجع مرد داشته باشم سریع میاد خودشو نشون بده و بچسبونه بعدم مراجعای ما اکثرا ادمای سرمایه دار و ... هستن خیلی ضایع میاد خودشو میچسبونه به من چون میدونه دهن باز کنه بی اصالتیش بیرون میریزه و مراجعین حتی فامیلی منو همیشه یادشون میمونه بخاطر ادب و اداب معاشرتم

اوسکولن من یه رفیق دارم میریم باشگاه نصف نصف منم عضله ای نیست بدنش یبار ازش تعریف کردم دلش خوش شه بع ...

وااای دقیقاا یه ضرب المصلیم برای اینجور ادما بود یادم رفته الان واقعا اسگلن درست گفتی حالا جالبیش اینجاست بقول تو برای دل خوش کنکشون اینجوری میگیم وگرنه پخ حاصی نیسان 

آخ آخ اماااان ازین تازه بدوران رسیده ها ک رفتن تو آرایشگاهای داغون ژل و بوتاکس زدن و کراتین کردن فک ...

والا من از قبل اینارو نمیشناختم ولی بی اصالتی از حرف زدنو حتی مدل راه رفتنشون فریاد میزنه

وااای دقیقاا از این کارا که خیلی میکنن مراجع مرد داشته باشم سریع میاد خودشو نشون بده و بچسبونه بعدم ...

در عین اینکه فاصله میگیری

خیلی روشون حساس نشو

همینن دیگه

حساسیت اعصابت رو بهم میریزه

دوری و دوستی

تمام

والا من از قبل اینارو نمیشناختم ولی بی اصالتی از حرف زدنو حتی مدل راه رفتنشون فریاد میزنه

دقیقا کلمه درست در موردشون بی اصالته‌ندید بدید نخورده و حسرت به دل و داغون

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
در عین اینکه فاصله میگیریخیلی روشون حساس نشوهمینن دیگهحساسیت اعصابت رو بهم میریزهدوری و دوستیتمام

مم اشتباه کردم خواستم صمیمی شم چون کلا تنها هستم و کسیو ندارم ولی تنهایی بهتر از این اعصاب خوردیاست

من منظورتون را فهمیدم.

واقعا درست نیست که به حریم خصوصی افراد وارد بشیم، 

ولی به قول خودتون ،این قانون باید از مهد کودک جا بیفته.

درکتون میکنم، 

حس نا امنی به آدم دست میده.

من حتی آرایش نمیکنم، چون خیلی ها از من میپرسند مثلا برای چی  رژ زدی؟ یا چرا فلان لباس را پوشیدی؟

یعنی اختیار هیچ کاری برای خودت نداری

ببخش تو این تاپیک نظرم را گفتم

فرهنگ سازی پیچیده هست.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

من منظورتون را فهمیدم.واقعا درست نیست که به حریم خصوصی افراد وارد بشیم، ولی به قول خودتون ،این قانون ...

واقعا بی فرهنیگ تو ایران به جاهای خطرناکی رسیده فکر کن طرف با وقاحت و حتی با تمسخرو ... میاد میگه خب دروغ گفتی دیگه نباید میگفتیو ... یعنی حریم خصوصی حدو مرز هیچی براشون تعریف نشده بعد میگن چرا اینقدر جدایی یا اختلاف یا دعوا زیاده تو سطح جامعه حد و حدود خودشونو نمیدونن ... و جالبه تو همین سایتم حتی پافشاری کردن رو نفهمیشون 

واقعا بی فرهنیگ تو ایران به جاهای خطرناکی رسیده فکر کن طرف با وقاحت و حتی با تمسخرو ... میاد میگه خب ...

فقط قانون میتونه درستش کنه

مثلا قدیم ها زد وخورد وکتک کاری زیاد بود، 

قانون اومد وبرای همه چیز دیه نوشت، 

دیگه افراد بیشتر مراعات می کنند،والکی جو گیر نمیشن.

اگر برای توهین هم جریمه مینوشتند، حواس ها بیشتر جمع میشد.

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.