2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3843 بازدید | 154 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

در کرونا  اکثرا مردم خونه موندن . افسرده شدن . بی پول شدن . شغلها راکد شد و.....   زد مردم  قلب درد و اعصاب و روان و.... شدن .

بعد میندازن تقصیر واکسن .

کارتون درستع . ادامه بدید 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آره اطرافیان ما که ریزش مو گرفتن و سردردای شدید

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

این همه آدم قبل از واکسن بخاطر کرونا فوت میکردند خوب بود؟ بعد واکسن چقددددد مرگ و میر کرونا کمتر شد؟ هر واکسنی ممکنه عوارضی داشته باشه ولی از مردن که بهتره. چرا یه عده انقدر دوس دارن با علم مقابله کنن؟طرف بعد از واکسن، هر اتفاقی که براش میافته، میندازه گردن واکسن کرونا، کاش نمیزدن کلا، ببینم آخرشون چی میشد🤦🏻‍♀️

در کرونا اکثرا مردم خونه موندن . افسرده شدن . بی پول شدن . شغلها راکد شد و..... زد مردم قلب درد ...

باور کن دوتا از دوستای جوون خودم سکته قلبی کردن

درگیری مالی و خاصی نداشتن 

بعد واکسن اینطوری شدن

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_