2777
2789
عنوان

نذر کردم تا چهل شب

220 بازدید | 54 پست

نذر کردم تا چهل شب نماز شب بخونم 

حاجت دارم انشاالله حاجت روا بشم 

کسی اگه حاجت داره اسمش و حاجتش رو بگه 

می نویسم تو یه برگه بعد از نمازم دعا می کنم اونم حاجت روا بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زینب توروخدا دعا کن عشقم تا ابد بهم وفادار باشه رابطمون عالی بشه ازدواج کنیم خوشبخت بشیم 

احساس میکنم خیانت کرده و با یکی دیگست توروخدا دعا کن رابطشو با هر دختری زنی جز من قطع کنه خواهش میکنم 

من با سال باهاش بودم به نیت ازدواج خیانت حقم نیست💔😞😭💔😞

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
بیشتر ببینید

عزیزم تورو خدا برا منم دعا کن یه ساله دنبال دوا درمون برا بچه دار شدنیم از خدا برام اولاد سالم وصالح بخاد انشالله خودتم حاجت روا بشی 

میگن از زبانی ک گناه نکردی دعا کن تو برام دعا کن انشالله خدا صدای تورو بشنوه

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

زینب توروخدا دعا کن عشقم تا ابد بهم وفادار باشه رابطمون عالی بشه ازدواج کنیم خوشبخت بشیم احساس میکن ...

عزیزم انشالله به خاسته دلت برسی ولی کسی ک اینجوری میترسی از دستش بدی همون بهتر ک بره خدایی نکرده بعد ازدواج بهت خیانت کنه ک بهتره 

من خودم ی رابطه پنج ساله رو تمام کردم میفهمم چقدر درناکه ها

میشه برا مامان شدنم دعا کنید

اول اینکه خدا تمام مریضا رو شفا بده ( یه مریض سرطان معده داره خدا شفاش بده) 

خدایا ای ذوالجلال و الاکرام که خدای کریم و رزاق منو از صالحان قراره 

همیشه قران خوندن توو زندگیم باشه 

با ایمان تر بشم درسخون حکمت آموز تشخیص حق از باطل بدم 

انسان مفید خودم و برا جامعه 

مامانمم همیشه توشادی باشه هدایت بشه ، وهمچنین بردارام 

ازدواج بالاتر از حد تصورم قسمتم شه خوشبخت شم و همچنین همههه دخترای مجردی نی نی سایت 

خانومای متاهل نازا باردار شن 😍🤲🏻

ومن درس بخونم حافظ قران شم وقت شناس باشم 

و با خضور و خشوع قرآن بخونم وخدا ذو هم به یاد داشته باشم

لایک صلوات بفرسم واستون شمام منو دعا کنید