2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من پریودیهام خیلی نامنظم بود و یکسال بعد ازدواج فهمیدم طبیعی باردار نمیشم 

رفتن مرکز ناباروری یزد اونجا بعد از کلی آزمایش و دارو قرار شد اقدام کنم 

دوسالی گذشت و نتیجه ای نگرفتم بعد باز رفتم مرکز و دارو و آزمایش و بعد ای بو ای باز هم بی نتیجه 

بعد دوسال باز رفتم دارو و…و گفتم ای وی اف کنم 

خلاصه ۶ تا جنین داشتم تو ۳ مرحله انتقال دادم نشد ک نشد 

همه ی اینارو درسته تو ی متن مینویسم ساده هستن اما اینا ۹ سال طول کشید و من نا امید نا امید بودم 

وقتی خدا یچیزی رو مقدر کنه واقعا خیلی قشنگ نصیب ادم میشه 

خلاصه ک خیلی نا امید بودم و جاریم هم بنده خدا ی بچه معلول داشت و رحمشو هم برداشته بود بخاطر همین دنبال رحم احاره ای بود یبار هم انجام داده بود و بی نتیجه بود یروز خونه مادر شوهرم بودم اونم اومد یهو ب مادر شوهرم گفت مادر میشه ب این واسطه زنگ بزنید بینید رحم احاره ای دارن یا نه و‌شرایطشون چی‌هست اخه خودش خسته شده بود چندین سال دنبال رحم بود اما پیدا نمیکرد مادر شوهرم زنگ‌زد ب اون واسطه و‌وسط حرف زدنش گوشیش خاموش شد من اونجا بودم گفتم با گوشی من زنگ بزنید زنگ زد و اونروز تموم شد دو هفته گذشت من خاب بود گوشیم زنگ خورد دیدیم ب خانم اصفهانی هست جواب دادم و‌گفت ببخشید با گوشی شما ب من زنگ زدن برای رحم گفتم جاریم بودن گفت مشخصاتشون برام فرستادن حالا هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن من براشون پیدا کردم میگین تماس بگیرن من رفتم خونه جاریم و‌گفتم اینجور شده یهو گفت اینا کلاه بردارن ‌و واسطه گفته ۲۰میلیون واریز کنید تا شماره یکی بهتون بذم منم بلاکش کردم منم چیزی نگفتم و باز واسطه یروز بعد بهم زنگ زد من ماجرا بهش گفتم و بعد گفتم اگه قسمت باشه جور میشه چون خودمم بچه ندارم و همش منتظرم تا قسمتم بشه بعد بهم گفت چرا خودت ازین رحم استفاده نمیکنی گفتم ن ممنون من خودم رحم دارم 

بعد گفت خب داشته باشید یبار امتحان کنید خلاصه ک من میدونستم شوهرم زیر بار این کار نمیره گفتم نه اما خیلی اصرار کرد آخرش دیدم بیخیال نمیشه گفتم ما اصلا پول شمارو هم فعلا نداریم بهم گفت چقدر داری گفتم ۷تومن گفت باشه بیا همین بده رخم رو بگیر اگه مثبت شد بقیه پولمو بدین خلاصه من قطش کردم ب شوهرم گفتم قبول نکرد منم اینقدر تحت تاثیر قرار گرفته بودم و‌میخواستم اعتماد کنم و امتحان کنم میگفتم خدارو چ دیدی شاید بشه اینقدر چند روز التماس شوهرم کردم آخر گفت خودت اگه هزینشو داری بریز ب حسابش اما مطمعنم کلاه بردارن من پولو ریختم و خلاصه بعد یکی دوماه یکیو‌معرفی کرد بهمون 

خلاصه ما رفتیم و بعد دکتر بهش دارو داد قرص تقویتی و استرادیول روزی ۳ تا من خودم چون قبلا ۳ بار ای وی اف داشتم همچیو میدونستم و تونستم خیلی کمک کنم بهش بعد مرکز گفت برین محضر و قرار داد ببندین رفتیم و قرار داد نوشتیم ک ۲۷۰ میلیون ماهی ۶ تومن اگه هم دو قلو بشه ۵۰ میلیون بیشتر ک قرار داد بستیم و ۶ میلیون هزینه محضر شد…

دکتر بهش گفت روز ۱۴ بیا سنو و رفتیم همچیز خوب بود روز ۱۷ پریودیش هم با نامه محضر رفتیم برای انتقال محل زندگی اون رحم اجازه ایمون ۶۰۰ کیلومتر تا یزد فاصله داشت  

انتقال ک دادیم ما خواستیم خودمون ببریم برسونیمش اما گفت نه من نمیام داخل جاده همین روز اول انتقال و اگه میشه ۳ روز همینجا خونه بگیریم 

من همسرم بعد محضر برگشت شهرمون بخاطر سر کارش و من تنها موندم یزد با اون رحم احاره ای و خواهرش و چون فقط خودمو شوهرم خبر داشتیم من تنها بوذم اونجا

ب خانمه زنگ زدم صحبت کردیم و براش نوبت گرفتم از دکتری ک خودم میخواستم و رفتیم 

ازش سنو و آزمایش گرفتن و صبر کردیم تا جواب بیاد جوابا اومد و‌خوب بود خانمه شوهرش فوت شده بود و ی دختر ۹ ساله داشت از نظر مالی هم بیچاره ضعیف بود 

شرایط رحم احاره ای این بود ک باید بچه داشته باشه و طبیعی زایمان کرده باشه اما این خانم سزارین داشته بود و بخاطر همین دکتر ب خود خانمه گفت ممکنه جنین روی بخیه های قبلیت بچسبه و باعث خونریزی و یا مشکلاتی برات بشه اما اون خانمه گفت اشکال نداره با مسئولیت خودم بعد دکتر گفت پی باید بری پزشک قانونی و کتبا رضایت بدی 

من با شوهرم حرف زدم و‌گفتم اصرار ب موندن داره گفت هرجور صلاح میدونی خلاصه خونه گرفتیم برای ۳ روز و اونجا اینم بگم روزی انتقال دادین ۱۰ میلیون بابت هزینه استراحت ۱۵ روز ک تا حواب آزمایش میاد باید میریختیم بحسابش و ریختیم 

رحم اجازه ایم این ۳ روز جز برای سرویس بهداشتی پا میشد و منم این ۳ روز غذاهای مقوی میگرفتم و مرتب براش یا حریره نشاسته درست میکردم یا یه قاشق نشاسته میریختم داخل لیوان آب میدادم بخوره بعد ۳ روز خودم رسوندمش شهرستان و مرتب ۱۵ روز بهش زنگ زدم تا رسید روز آزمایش 

از استرس اونروز نگم ک استرسم از وقتی خودم ای وی اف میکردم هزار برابر بیشتر بود چون کسی هم نمیدونست دیگه بدتر 

جواب ساعت ۱۲ آماده شد و جواب عدد بتا بارداری ۱۶۲بود و من بعد دیدن جواب آزمایش چنان حسی تو دلم بوجود اومده بود ک هیچکسی تا تو شرایطم نبوده باشع غیر ممکنه درک کنه اصلا نمیدونستم چیکار کنم حس میکردم بدنم داغ شده اصلا نمیفهمیدم چطورم هست ب شوهرم زنگ زدم بهش ک‌گفتم بیچاره فکر میکرد دارم شوخی میکنم و کلا حرف نمیزد پشت گوشی انشالله این حس نصیب دل همه کسانی ک بچه ندارن بشه

آزمایشگاه بهش گفته بود فردا باید آزمایش تکرار بشه و جواب بیا باید زیادتر شده باشه تا ۱۰۰ در ۱۰۰ مثبت باشه جواب بارداری 

فرداش هم آزمایش داد و حواب عدد بتا سد ۴۳۰ و نتیجه قطعی مثبت دیگه چون راهش تا یزد دور بود انلاین با دکتر ویزیت شدچون از قبل انتقال شیاف استفاده میکرد دکتر همچنان  دارو و شیاف داد و‌گفت ۸ هفتگی برو برای قلب 

هفته ۸ رفتیم قلب و برای اولین بار تصویر ی نقطه کوچیک ک بچه من بودو داخل مانیاتور سنوگرافی دیدم اونلحظه انگاری خدا دنیارو بهم داد و تمام خلا های زندگیم برام پر شد 

همچیز خوب بود خدارشکر و همون شهر خودش رفت زیر نظر دکتر هفته ۱۳ رفتیم برای آن تی و خوب بود و اولین بار صدای قلبشو شنیدم و دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم ب اندازه ۱۴ سال ک بچه نداشتم و ارزو داشتم گریه کردم و بعد اون دیگه ب همه زنگ زدم گفتم ک دارین صاحب بچه میشیم البته بعد تشکیل قلب فقط ب خانواده خودم و‌شوعرم گفتیم 

هفته ۱۸ هم رفتیم انومالی خدارشکر عالی بود و تا هفته ۳۲ دیگع فقط از طریق بهداشت صدای قلبش چک میشد هفته ۳۲ رفتیم سنو برای مغز جنین و موقعیت جفت هفته ۳۴ هم اکو قلب بچه ک خدارشکر خوب بود هفته بعدش هم نامه داد برای ۳۸ هفتگی و بچم ک ب دختر خیای با مزه و ناز بودو خدا بعد ۱۴ سال بهم هدیه داد و من هم چون خیلی وقت ب چنین انگیزه ای برای زندگی نیاز داشتم اسمشو گذاشتم نیاز 

الانم یک ماهش هست و من تا عمر دارم خدارو شکر میکنم بخاطر این هدیه بزرگی ک بهم داد و‌جواب تمام صبرهام بی جواب نموند

جواب ساعت ۱۲ آماده شد و جواب عدد بتا بارداری ۱۶۲بود و من بعد دیدن جواب آزمایش چنان حسی تو دلم بوجود ...

قدمش مبارک باشه عزیزم 

من یبار رحم اجاره گرفتم اما منفی شد

میشه بگید قبل و بعد انتقال چیا مصرف کردن و چکارهایی کردین

من همیشه فکر میکردم رحم اجاره با اولین بار میگیره اما الان خیلی نا امید شدم

چقدر مبلغ خوبی ازتون گرفته ایشالا برکت بشه تو زندگیش

اومدن این بچه تو زندگیم از اول تا آخرش لطف خدا بود 

من هم با رحم احاره ایم ب چشم ی قرار داد نگاه نمیکردم از ته دل دوسش داشتم و مثل دوتا دوست بودیم همین الانم مرتب باهاش در ارتباطم