2777
2789
عنوان

اونایی ک واکسن کرونا زدن بدبخت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4337 بازدید | 154 پست

من که ۲ دوز زدم تازه اون استرازانکا هم زدم ۲ هفته از تب و لرز داشتم میمردم😂😂

فعلا زنده ام تا ببینم چی پیش میاد😂😂

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خون دوتا ادم ک یکی.واکسن زده بود یکی نبررسی میکرد نطم سلول ها و سیستم دفاعی تو کسایی ک واکسن زدن بهم ...

من ۲ دوز زدم 

خدا رحم کنه

خداوند بهترین ها را سر راهم قرار میده 🌿چونکه من لایق بهترین ها هستم 💜
این همه آدم قبل از واکسن بخاطر کرونا فوت میکردند خوب بود؟ بعد واکسن چقددددد مرگ و میر کرونا کمتر شد؟ ...

دقیقا

من یکی هنوز آمار وحشتناک ۷۰۰ نفر فوتی کرونا رو یادم نرفته

وقتی واکسن وارد کردن یهو آمار فوتی ها اومد پایین‌، خیلی زود هم به صفر رسید

من ۳ دز برکت زدم شکر خدا تاحالا که اتفاقی نیفتاده ولی در مجموع هر واکسنی قطعا یه سری عارضه هم داره

شما کار درستی کردی واکسن ایرانی که آب خالیه بخواد مشکلی درست کنه نمیتونه😂

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

بیشتر ببینید

سلام. من ایرانی زدم

چون مقالاتی خوندم‌ که امریکا و انگلیس از طریق واکسن و دارو، چه بیماریهایی رو تو کشورهای جهان سوم مثل هند و کشورهای افریقایی شیوع دادن 

از اینکه ایرانی زدم راضی هم هستم شکر

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید
بجز استرس دادن بهشون الان چکار کزدین

هیچی خودمم زدم 

حالم بد شد این کلیپو دیدم

ولی وقتی یچیزایی رووکنارهم میچینم میبینم انگاری راسته

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اگه واکسن کرونا نبود ، تا الان داشتیم کشته میدادیم!!

من واکسن زدم....

و از اینا بودم که کلی هشتگ زدم واکسن وارد کنید..چون یه مدت بن شده بود.‌

ولی مشکل آریتمی قلبی پیدا کردم و بعدم مشکل دریچه...زیر برگه ی اکوی قلب من نوشته بود عارضه ی واکسن زمانیم که زدم مبتلا نبودم..

عارضه داره شک نکن

و این که فکر کردم دیدم واکسن زمانی اومد که سویه ها کم کم تضعیف شدن یعنی اگه مرگ و میر یهو کم شد چون امیکرون مثلا مرگ و میرش کمتر بود و ریه کمتر درگیر می شد نه این که واکسن ها اومدن...

یه ویروس مهندسی شده که هر بار واریانت ضعیفترشو توی جامعه پخش می کردن