2777
2789

زندگی تون رو از اینجا مشورت نگیرید هرکسی دیدگاه متفاوت داره .. 

میتونه تورو به فلاکت برسونه

من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حرف آدمها رو زیاد جدی نگیر به رفتارشون توجه کن تا میتونی از زندگی شخصیت به کسی چیزی نگو حتی نزدیکتری ...

اینو خیلی موافقم هروقت به کسی اعتماد کردم حرفی زدم چوبشو خوردم 

دقیقا درد و دل کردم و هر وقت چیزی میشه مثل پتک میکوبه تو سرم همش میگم ای کاش نمیگفتم

ولی خب تجربه شد منکه دیگه کلا میترسم با کسی حرف بزنم هردفعه ی حرفی زدم بعدش پشیمون شدم 

هیچوقت از نی نی سایتیا مشورت نگیرید😂

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

اگه مشتاق و منتظر ظهور پر برکت حضرت هستین،

اگه میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،

اگه میخواین جزو یاران امام زمان باشین،

امام زمان الآنم یار میگیرن!

امام زمان مثل پیامبر مهربانمون، رحمت برای جهانیان هستند.

در بحار الانوار حدیثی هست که امام زمان وقتی ظهور میکنند میفرمایند:

"رحمت واسعه الهی همه چیز را فرا گرفته است و منم آن رحمت واسعه خداوند!

لطفا این کتاب سراسر امیدبخش و معنوی رو دانلود کنین و بخونین و همه رو دعوت کنین سر سفره رحمت و مهربانی واسعه حضرت.

مطالعه مطالب کتاب با کمی تغییر به شکل فصلبندی شده و با عنوان مناسب با محتوای هر قسمت:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11144520/

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید