2777
2789
عنوان

امشب اتفاقات ترسناک و عجیب برام افتاد اونایی که میترسن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 109 پست

استارتر 

من مدتي  تحت فشار و استرس و ترس بودم و هر شب توي خاب اين حالتها تقريبا برام پيش مي اومد

وقتي ترسهام و اون شرايط از بين رفت اين خابها هم تموم شد و هيچوقت تكرار نشد خيلي عجيبه برام ك تا اين حد ذهن و فكر ادم ميتونه خودمون رو ازار بده

اگه همچین چیزی برای خودت بشه اون موقع هم میگی کشکه؟

اره بابا 

من خوابایی دیدم بگم شاخ درمیاری 

خودشم چندساعت 

یعنی یه خواب پنج شش ساعت میبینم 

میرم دستشویی برمیگردم دوباره بخوابم 

ادامه ی همون خوابو میبینم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا برام طلسم گرفته بودن ولی من باطلش کردم.ولی انگار بدتر شده.

تاپیک قبلم

وقتی تو قرن ۲۱ ملت باور میکنن که یک نفر از تو چاه میخواد بیاد جهان رو نجات بده انتظار نداشته باشید که باور نکنن الله با محمد تو غار حرف میزده

استارتر من مدتي تحت فشار و استرس و ترس بودم و هر شب توي خاب اين حالتها تقريبا برام پيش مي اومدوقتي ...

نمیدونم.ولی برای من از راه طلسم و دعا اومدن.میدونم.ولی پیش دعانویس نمیرم.میگن بدتر میشه.

نمیدونم.ولی برای من از راه طلسم و دعا اومدن.میدونم.ولی پیش دعانویس نمیرم.میگن بدتر میشه.

نه ربطي ب طلسم و دعا نداره

بخاطر ترس شديد و شرايط بد هست 

احتمالا مشكلي داري ك خيلي روت تاثير گذاشته يا الان يا در گذشته و بايد حل بشه

چون ک ی زبون دیگ حرف میزدن و تو متوجه می‌شدی اسی 😶 اینا جنبه روانی داره😶متاسفانه من خودم از بچگی د ...

گفتم هم فارسی حرف میزدن هم عبری.ولی من کلا متوجه منظورشون میشدم.چندساله این اتفاق ها برام میفته.تو چی میبینی؟