2777
2789
عنوان

امشب اتفاقات ترسناک و عجیب برام افتاد اونایی که میترسن نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست
همه این ماجرا رو تو خواب دیدی؟ خیلی از خواب ها تعبیر ندارن

مثلا یه بار یه نفر داشت باهام صحبت میکرد گفت اگه یه آدم خوب باشه ازدواج میکنی.همینجوری راجب ازدواج و اینا حرف زدیم.شب خواب دیدم یه اتفاق بد برای اون طرف افتاده و میمیره.بعد من موهام با کش بسته بودم.یکسره کش موهام رو میکشید.منم کش رو درآوردم دوباره خوابیدم.بیدار شدم صدقه دادم.با اون موجود هم دعوا کردم گفتم حقی نداری بهش کاری داشته باشی.خداروشکر به خیر گذشت.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه.قبلا برام طلسم کرده بودن و باطلش کردم.ولی انگار بدترشد.

رفتین پیش دعا نویس؟لعنت بهشون.خودم سرم اومده البته بلافاصله بعد دعا گرفتن.ولی خداروشکر مشکلات اینطوری نداشتم.جن های کافر دنبالت راه انداختن این دعانویس ها یا تو خونتون هست

رفتین پیش دعا نویس؟لعنت بهشون.خودم سرم اومده البته بلافاصله بعد دعا گرفتن.ولی خداروشکر مشکلات اینطور ...

برای باطل کردن طلسم انجام دادم.ولی میگن اینجوری بیشتر شیاطین وارد زندگیه آدم میشن.خواهرم از مشهد برام حرز ابودجانه گرفته.هنوز نشد برم ازش بگیرم.دیشب هم توی خواب اذیت شدم.

برای باطل کردن طلسم انجام دادم.ولی میگن اینجوری بیشتر شیاطین وارد زندگیه آدم میشن.خواهرم از مشهد برا ...

چون میدونن میخای بری دعا بگیری..اگع موقع دعا و ذکر حال تهوع بهت دست میده و گوارشی مشکل پیش میاد یعنی خوردت دادن..اگه نه میتونن ب روی لباسات بپاشونن.من ی دوره پاکسازی انجام دادم ولی من شرایطم مثل شما نبود.

چون میدونن میخای بری دعا بگیری..اگع موقع دعا و ذکر حال تهوع بهت دست میده و گوارشی مشکل پیش میاد یعنی ...

کی میدونه؟ الان یه چندروز خیلی مریض میشم.با لباس چجوریه؟ با لباسی که قبلا میپوشیدی ولی الان نمیپوشی میشه؟

کی میدونه؟ الان یه چندروز خیلی مریض میشم.با لباس چجوریه؟ با لباسی که قبلا میپوشیدی ولی الان نمیپوشی ...

اره ی وقت بری بیرون یا خودی باشه میپاشه رو لباست..جن های مزاحم میدونن مبخای بری اذیتت میکنن.. ترفندشون اینه.کسی ک میخاد دعا برای دفعشون بگیری یا چیزی ک اذیتشون کنه.شماها اذیت میکنن و مریض می کنن تا اونکار نکنی

اره ی وقت بری بیرون یا خودی باشه میپاشه رو لباست..جن های مزاحم میدونن مبخای بری اذیتت میکنن.. ترفندش ...

آهان.اونو میدونم.چون نمیخوان دعا همرات باشه اذیت میکنن.ولی بعد که دعا رو بگیری میرن.

آهان.اونو میدونم.چون نمیخوان دعا همرات باشه اذیت میکنن.ولی بعد که دعا رو بگیری میرن.

من چله حدیث کسا گرفتم از همون اول میخواستن خفم کنن.تو خواب اذیت میشدم تا وقتی تموم کردم میخواستن ادامه ندم ادامه دادم اذیت شدم تحمل کردم ولی بعد چله حاجتم گرفتن