2777
2789
عنوان

منطق بابام در مورد شوهر من خیلی خنده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 39 پست
همین حرفا رو بهش بگو

اینارو بششش بگمممم؟؟؟ تو بابای منو میشناسی؟؟؟؟ همین قدر بت بگم کاری کرد یه ماه مونده به عقدم که سالها انتظارشو میگشیدم خودکشی کردم دست از همه چی شستم خوش بحالتون پدر خوب دازید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داستان زندگیت مثل منه با این تفاوت که پذر و مادرم هردو میگفتن وظیفشه بدبختی اینه شوهرم خیلی زیااااد بم احترام میذاره اینا زورشون میاد و بهش بی احترامی میکنن انگار دنیا برعکس شده بعد به اون داماد زنباز خیانتکار دزدشون بیشتر احترام میذارن

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
پدر من جهیزیه هم نداد با اینکه پولدار بود شدید

اینم تاالان یه هل پوچ برام نگرفته تا حرفی بزنم میگه برو گمشو از خونم بیرون اخه ادم نا حسابی اون مقدار طلایی که بت قرض دادم رو بم بدی مهتاج جهازت نیستم پولمو بالا کشبدن همیشه طلب کاری ارثی که از مادرم بالا کشید به زبونش مزه کرده سالهاست از همه طلب همه چی داره

اینارو بششش بگمممم؟؟؟ تو بابای منو میشناسی؟؟؟؟ همین قدر بت بگم کاری کرد یه ماه مونده به عقدم که ساله ...

آره بگو حرفتو بزن بهش

مگه چیکارت میکنه ها

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                              ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...                 قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...                       گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...                     هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...                           گرچ ندارمت ولی در همه حال با منی                    یاد تو برخلاف توهست و همیشه ماندنیست❤

بیشتر ببینید
داستان زندگیت مثل منه با این تفاوت که پذر و مادرم هردو میگفتن وظیفشه بدبختی اینه شوهرم خیلی زیااااد ...

اگر شوهرامون بی ادب بودن و قلدر مثل خودشون موش میشدن اما وقتی احترام میبینن فکر میکنن از ترسه

حق داری خیلی حس بدیه!!منم تو شرایط تو بودم فکر میکردم دیگه از شرایط خونه یپدر راحت شدم که تو همین دوران عقدی که الان هستم چه چیزا ک ندیدم از نامزد مخربون و به ظاهر پاکم که الان دارن جدا میشم...تحمل کن تا تموم شه دوران عقدت مشکلت با پدرت روهم اصلا جلوی شوهرت نه نشون بده نه چیزی بگو 

آره بگو حرفتو بزن بهشمگه چیکارت میکنه ها

هیچ کاری نمیکنه اخرین بار با احترام و گریه حرفمو زدم پکنیک رو به طرف سرم پرت کرد اگر نیم صدم ثانیه درو دیرتر بسته بودم الان ۷ ماه از مرگم گذشته بود

اگر شوهرامون بی ادب بودن و قلدر مثل خودشون موش میشدن اما وقتی احترام میبینن فکر میکنن از ترسه

اینقدر خانوادم رفتن رو اعصابم . تعریف الکی نیس به خدا سوعرم پولدار دکتر نجیب مهربون چشم پاک هرچی بگ کم گفتم ولی چییییی نه بش احترام میذارن نه دعوتش میکنن نه تحویلش میگیرن . بعد اون دامادشون بی سواد نچسب که همه پولاشو خرج زن هرزه کرده و زن خودش مثل گداها لباس پوشیده رو تاج سرشون کردن . اینقدر اعصابم خورد شد که به شوهرم گفتم دیگه نره خونشون لیاقتشون فقط اون دومادشونه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
حق داری خیلی حس بدیه!!منم تو شرایط تو بودم فکر میکردم دیگه از شرایط خونه یپدر راحت شدم که تو همین دو ...

ادم گیر شوهر بد نیفته از خانواده شانس نیاریم از شوهرم شانس نیاریم خیلی حرفه