2777
2789
عنوان

چجوری از بقیه توقع نداشته باشم

30 بازدید | 4 پست

جدیدا خیلی افکارم منفی شدن همش میگم چرا فلانی اومد سراغ منو نگرفت نگفت بیا ببینمت چرا فلانی ک خونش پیش منه نباید بهم سر بزنه دوستان من و یکی از فامیلامون کنار هم هست خونمون حالا من قبلا مدام بهش سر میزد عصر ها یا شب ها مینشستم پیشش میگفتیم میخندیدیم ولی جدیدا متوجه شدم ک اون بزور ماهی ی بار میاد سمتم ولی من مدام خونشون پلاسم و این منو ناراحت میکنه میگم چطوری حوصله من سر میره ولی اون چرا بهم سر نمیزنه خیلی افکار منفی دارم الان جدیدا دیگ سعی کردم ک نرم ولی دلم براش تنگ میشه 

حالا من برعکس تو دوست دارم نامرئی باشم و هیچ کس کار به کارم نداشته باشه هر دو هم اذیت میشیم

ن اینطور نیست ک خیلی اجتماعی باشم ولی ادمایی ک باهاشون صمیمی هستم رو یکم حساسم همش فک میکنم نکنه منو نخوان نکنه من مزاحم باشم نکنه خودمو دارم میچسبونم به همه همین حسو دارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اینطور نیست ک خیلی اجتماعی باشم ولی ادمایی ک باهاشون صمیمی هستم رو یکم حساسم همش فک میکنم نکنه منو ...

نمیدونم به این حالتی که داری نشخوار ذهنی میگن یا نه 

من خودم دارم مثلا یه نفر یه کاری بکنه تا هفته ها رو مخم هست یا در موردش با همه حرف میزنم یا همش تو ذهنم مشغول میشم

نمیدونم به این حالتی که داری نشخوار ذهنی میگن یا نه من خودم دارم مثلا یه نفر یه کاری بکنه تا هفته ها ...

دقیقا الان سعی کردم ک مثلا ب کسی نگم فقط ب مامانم گفتم ک اونم گفت شاید مشغوله