2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا داریم پیر میشیما

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 78 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا من حس پیری و بزرگسالی نمیکنم اصلااا

تازه اووول جوونیمونه 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

واقعا ۲۸سالم شده الکی الکی 

ولی زمان ما همه جی خیلی بهتر بود مخصوصا روابط و ازدواج ها 

نسل جدید جالب نیستن کاش ۱۰سال پیش ازدواج میکردم و تموم میشد 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
واقعا ۲۸سالم شده الکی الکی ولی زمان ما همه جی خیلی بهتر بود مخصوصا روابط و ازدواج ها نسل جدید جالب ن ...

مگه مسابقس

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

مگه مسابقس

نه ولی خوب روابط بهتر بود الان خیلی بد شده 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید
دهه هشتادی ها هم پیر شدن چه برسه شماها

حتما خودت دهه ۴۰😂😂😂

بیشتر ببینید

بله چشم به هم زدیم و شد ۳۳ سالمون

کلی از موهام سفید شده و هیچی از زندگی نفهمیدم

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
سن فقط یه عدده یه عده با همین عدد خودشونو بدبخت می‌کنند و چند سال دیگه می‌فهمن دیر نبوده برای کاری

واقعاااا سن بیولوژیک خیلی فرق داره 

بیشتر ببینید