2777
2789
عنوان

منطق بابام در مورد شوهر من خیلی خنده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 39 پست
هممه جا احترامشو میزارم اما چه فایده که به دخترش یه بارم احترام نذاشت خدایا این ادم هر لحظه ی خوب زم ...

عزیزم من نمیدونم چی بهت گذشته شاید درک درستی نداشته باشم از شرایطت ولی تو بی احترامی کنی بهش جلوی کسی برای خودت بار منفی بوجود میاد اینطور هر کس به خودش اجازه میده خانوادتو یا حتی خودتو قضاوت کنه سیاست داشته باش و نزار کسی از مشکلاتی که داشتی باخبر شه چون مطمئن باش یه روز سرکوفت همون مشکلات میزنن بهت و تحقیر میکنن هر چقدم که ب اون آدم نزدیک باشی تجربه کردم ک میگم 

منم امیدوارم که زندگی خوبی رو کنار همسرت داشته باشی تا سختی زندگی گذشتت جبران شه❤️

هیچ کاری نمیکنه اخرین بار با احترام و گریه حرفمو زدم پکنیک رو به طرف سرم پرت کرد اگر نیم صدم ثانیه د ...

یه کاری کن زود ازدواج کن برو سرخونه زندگیت خونشون هم هر ۶ ماه به بار بیا

اگرم چیزی گفتن بگو اختیارم قبلا دست شما بود الان دست شوهرمه

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر خانوادم رفتن رو اعصابم . تعریف الکی نیس به خدا سوعرم پولدار دکتر نجیب مهربون چشم پاک هرچی بگ ...

میفهمم چی میگی من داداش بزرگ دارم اگر بابام بش بگه بالا چشمت ابروعه بابامو میخوره برای همین بابام پیشش جیکش در نمیاد وقتی داداشم داد میزنه بابام موش میشه من امروز فقط چند کلمه با احترام از حقم دفاع کردم انقدر بم حرفای ناموسی زد انقد داد زد تهشم گف هریی از خونه ی من بیرون چون میدونه من دخترم ضعیفم ازش نمیگذرم

عزیزم من نمیدونم چی بهت گذشته شاید درک درستی نداشته باشم از شرایطت ولی تو بی احترامی کنی بهش جلوی کس ...

نه سعی میکنم به کسی از مشکلاتم نگم عزیزم ممنون از راهنمایت

هممه جا احترامشو میزارم اما چه فایده که به دخترش یه بارم احترام نذاشت خدایا این ادم هر لحظه ی خوب زم ...

عزیزم الهی شکر شوهرت خوبه 

همین کافیه 

سعی کن تمرکزت و بزاری رو شوهر و زندگی خودت 

بالاخره دیر یا زود از خونه بابات میای بیرون 

اینارو بششش بگمممم؟؟؟ تو بابای منو میشناسی؟؟؟؟ همین قدر بت بگم کاری کرد یه ماه مونده به عقدم که ساله ...

عزیزم خداروشکر شوهر خوبی داری درکت میکنه پدرت هم بیخیال ناراحت نباش مهم شوهرت که باهاش خوشبختی

وقتی میگم شوهرم برام فلاان چیز رو خرید سریع میگه شوهرته وظیفشه اما همین شوهر حق نداره شب خدا نکرده پ ...

عزیزم همچین بابایی داری یا سریع ازدواج کن یا شب نمیزاره بخوابی جیم بزن صبح و عصر ظهر باهم باشین

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�