2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216361 بازدید | 1029 پست
یه نر وسط درد و دل زن‌و شوهری و غیبت چی‌میخواددددد؟😂

دوست دختر یا دوست دخترها

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر از اطلاعاتم استفاده کن برای اینکه انرژی مردونت بره بالا کمتر بیا سایت زنونه

باشه حتما . شما بجای من بودی چکار میکردی که ۷۰درصد کسانی که باهاشون ارتباط شغلی دارم خانم ها هستن 

اینکه اسی زیاد پیله کرده ک اصلا کار خوبی نیس اینجور مواقع بی محلی جواب میده اما شوهرش بیدار شه فوش ب ...

بار اول که نگفته خفه شو، بعد از پیله کردنای فراوان کنترلشو از دست داده فحش داده. 

باشه حتما . شما بجای من بودی چکار میکردی که ۷۰درصد کسانی که باهاشون ارتباط شغلی دارم خانم ها هستن

بخدا خیلی‌باحالی مجلس گرم کنی🤣داداش تو میشه بیای یذره به پارتنر من درس اخلاق نشون بدی جوریکه‌‌ سجده کنه هرروز ؟😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

در محیط بیرون و صرف کار فرق داره تا از عمد اومدن تو یه سایت زنونه برای شنیدن حرفاشون و دخالت تو حرفاشون. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
رفتی سرچ‌زدی اومدی قمپز درشت تر در‌کردی اینبار توپتو‌ پرتر کردی😂ددی سایت مردونس اونجا لازمت دارن تو ...

شما برو کل اینترنت زیر و رو کن اگه این دوتا کتاب پیدا کردی من مدرکم آتیش میزنم فیلمش هم اینجا واست میزارم

تو تاپیکات فقط با شوهرت دعوا کردییه فکری به حال خودتون بکنیدخیلی بچه هستید

وای دقیقا

این چیجور دوران عقدیه همش بحث و دعوا

اونم سر چیزای مسخره

نمیدونم استارتر چندسالشه

فقط کاراش شبیه کسیه که به بلوغ فکری نرسیده

و اصلا سیاست متاهلی بلد نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
شما برو کل اینترنت زیر و رو کن اگه این دوتا کتاب پیدا کردی من مدرکم آتیش میزنم فیلمش هم اینجا واست م ...

قول دادیا 

کاراگاه بازیمو شروع کنم از الان؟😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
در محیط بیرون و صرف کار فرق داره تا از عمد اومدن تو یه سایت زنونه برای شنیدن حرفاشون و دخالت تو حرفا ...

بهرحال همین جا هم اطلاعات کاری  ذی قیمتی هست که بیش از آنچه در مغز شما بگنجه بدرد من میخوره

اوکی مرد مردونه . مرد حرف میزنه منتظرم .

خیلی جدی گرفتیا ما حوصله خودتم نداریم چ‌برسه معرفی کتابات😂فق بیا یذره پارتنر منو هدایت کن سجدم کنه چارتا کتاب معرفیش کن ویزیتت چقده دکتر؟😂

بیشتر ببینید
بهرحال همین جا هم اطلاعات کاری ذی قیمتی هست که بیش از آنچه در مغز شما بگنجه بدرد من میخوره

نمی‌دونم عموما آدما از این حرفا زیاد میزنن . اینکه کارم اینه ، اطلاعاتش به دردم میخوره..

مطمئنا اگر شما نیاز به اطلاعات درباره زنان داشتی همون هفتاد درصد مراجعین زن براتون به اندازه یه عمر کفایت میکرد نیازی نبود حتما به اینجا مراجعه کنید. مراجع حضوری کجا و تاپبکای فیک و اغراق شده اینجا کجا

مطمئنا یه آدم متخصص می‌دونه اینجا مکان خوبی برای اطلاعات موثق نیس

پس شما برای چیز دیگه ای اینجا اومدی

ولی خب آدم عاقل می‌دونه چیزی که اینجا بدست بیاد صرفا برای سرگرمی و نیازهای انسانیه و دوامی نداره. یعنی ثباتی نداره پس یا شما از این اطلاع داری و دنبال آدمی هستی که نقاط ضعف فراوان داره ( که اینجا پره) یا یه احمقی که اینجا دنبال رابطه ای.

شبتون بخیر 

بیشتر ببینید