2777
2789
عنوان

شوهرم مسافرتو‌ کوفتم کرد😢تورو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 216532 بازدید | 1029 پست
اولا مجردم دوما شغل من طوریه تا بعد تعطیلات عید بیکارم دارم سوم مشاوره دادن شغل منه شما هم هر طور را ...

سیسی جون میتونم بپرسم‌‌ قمپز‌ ب این درشتی رو چطور رها کردی حداقل‌میگفتی قدردان بودن ن اینکه سجده کردن😂😑

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با کمال احترام .پرستش زن از واجبات هستش حتی زن سجده بکنی بسیار طبیعی هست و کار زیاد و مضاعفی نکردی . ...

یکی با این دوست شه قبل اینکه چند نفر از هم جنساشو برای جنس مخالف نکشته🫤 مثلا فکر کردی بین چند تا خانوم بیای چنین حرفایی بزنی کسی گولتو میخوره تو اگر انرژی مردونه داشتی تو جمع زنونه نمیومدی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
سیسی جون میتونم بپرسم‌‌ قمپز‌ ب این درشتی رو چطور رها کردی حداقل‌میگفتی قدردان بودن ن اینکه سجده کرد ...

برو کتاب رفتار با همدم نوشته فرناندو یا کتاب زن ها این فرشته های با در روح نوشته دکتر ملک پور مطالعه کن لطفا البته اگه سواد دانشگاهی داری منتها مشخصه در حد سیکل صحبت میکنی

یکی با این دوست شه قبل اینکه چند نفر از هم جنساشو برای جنس مخالف نکشته🫤 مثلا فکر کردی بین چند تا خا ...

اصن حالمونو گرفت بدتر😂این واسه زن از اوناس ک همجنسشو با ساطور قنجه قنجه میکنه😂

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
اصن حالمونو گرفت بدتر😂این واسه زن از اوناس ک همجنسشو با ساطور قنجه قنجه میکنه😂

واقعا 🤣 پیک می محسوب میشه دیگه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید
برو کتاب رفتار با همدم نوشته فرناندو یا کتاب زن ها این فرشته های با در روح نوشته دکتر ملک پور مطالعه ...

رفتی سرچ‌زدی اومدی قمپز درشت تر در‌کردی اینبار توپتو‌ پرتر کردی😂ددی سایت مردونس اونجا لازمت دارن تو حیفی داری‌حروم میشی

بیشتر ببینید
باشه حق با شماست . ممنونم که من آگاه کردی .

خدارو شکر از اطلاعاتم استفاده کن 

برای اینکه انرژی مردونت بره بالا کمتر بیا سایت زنونه

بیشتر ببینید
واقعا 🤣 پیک می محسوب میشه دیگه

یه نر وسط درد و دل زن‌و شوهری و غیبت چی‌میخواددددد؟😂

بیشتر ببینید