2777
2789
لباس مردانهیک بنده خدایی مغازه لباس مردانه داشت متوسط بود بعد الان کردش پاساژ یک خونه پونصد متری هم ...

فک کنم حداقل 2تومن سرمایه میخواد اولشم تا چند ماه باید اجاره از جیب بدی ، بنظرت تقاضای چی زیاده تو جامعه؟ 

چه خدماتی؟ مثلاً من به آرایشگری فکر کردم ولی  یکیش قبول نکرد یا به یکیش گفتم دوره بره برا کمک بهیاری

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فک کنم حداقل 2تومن سرمایه میخواد اولشم تا چند ماه باید اجاره از جیب بدی ، بنظرت تقاضای چی زیاده تو ج ...

اللهم از هر ده تا مغازه پنج تاش آرایشگاه ست مغازه سوپر مارکتی ممکنه خراب بشه و شاید بخواد بعضی وقت ها ضرر بده اما لباس هر چی بمونه گرون تر میشه

اسم کاربریش چیه بعد مگه تا حالا قیافه منو دیده

قربون اون مغزت برم

مگه نگفتی یکی بحث راه بندازه خب منم بحث راه انداختم

و تازه متوجه شدم که باید روی استانه تحملت کار کنی

چرا به حرف من دنبال اون کاربر خیالی میگردی

فدات بشم الهی اینطوری نگام نکن گناه دارم میرنجما

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

اللهم از هر ده تا مغازه پنج تاش آرایشگاه ست مغازه سوپر مارکتی ممکنه خراب بشه و شاید بخواد بعضی وقت ه ...

اتفاقا راجب آرایشگری همینو گفت ،سوپر مارکتی هم دردسر زیاده از جور کردن جنس و تمام وقت بودنش و اینکه واقعا باید واقعا این کار رو بخوان ،نمیدونم واقعا چیکار کنم مشکلم سرمایه هم هست . 

الان بحث دعوا یا بحث نیستمیگم نباید این مدلی باشیپذیرفتنی نیست چون به خودت اسیب میزنی

آها مثلا الان باید میگفتم مهم نیست 

خب باشه الان میگم

عزیزم مهم نیست مگه خر بهت  یه لگد بزنه تو هم بهش لگد میزنی بزار هر چی دوست داره بگه گلم

اینطوری خوبه؟

آها مثلا الان باید میگفتم مهم نیست خب باشه الان میگمعزیزم مهم نیست مگه خر بهت یه لگد بزنه تو هم بهش ...

افرین تا ته خطو رفتی اگه بدونم یادت نمیره خیالم راحته

حالا سرتو بیار جلو

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم