2777
2789
عنوان

با ازدواج تو سن کم موافقید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 115 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۱ زیاد کم نیست

اما من که ۱۶ سالگی ازدواج کردم واقعا پشبمونم.

خیلی زود بود واسه در افتادن با خانواده شوهر

فکر کن منی که هیجی حالیم نبود در افتاده بودم با یه خواهرشوهر ۳۰ ساله که خدای عوضی بازیه.

پیر منو دراورد تو این ده سال

هیچ وقت جرات نداشتم از خودم دفاع کنم.تقصیریم نداشتم من جه میدونستم این کارا چیه

الان که ده سال گذشته میفهمم چه کلاه گشادی سرم رفته و جقدر لشتباهی به یه آشغال رو دادم

فعلا جا داری دیر نشده برای ازدواج 

حتما شاغل شو تو جامعه باش  

خدایا شکرت 😍😍😍😍امضام ناراحتت میکنه؟ نوش جونت غیر ایرانی  از این ناراحتی بمیر 😄 ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

به نظر من به سن و سال اصلا ربطی ندارههر وقت به پختگی و درک و شعور عاطفی رسید میتونه ازدواج کنهحالا ی ...

دقیقااا 

ولی از نظر بنده زیر هجده به پختگی لازم نمی رسه 

ولی شااااااید از بین میلیون ها آدم فقط یک استثنا باشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اشتباه محض

صلاح مملکت خویش خسروان داند 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

اگه از من میپرسی مستقل باش دستت تو جیب خودت باشه دست جلو هیچ کسی درازنکنی مخصوصا شوهر من خودم دوتا دختردارم اگرعمرم به دنیا باشه نمیزارم قبل اینکه دستشون به دهنشون برسه ازدواج کنن چرا که خودم از این بابت بسیار درعذابم و افسرده ودلمرده هستم 

نظرشمام محترمه

نه عزیزم مخالفم ۲۱ خیلی کمه واسه قبول مسئولیت ۲۵ اکیه 

خودم ۳۰ ازدواج کردم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید