2777
2789
عنوان

اونا که تجربه زندگی متاهلی دارید میشه با این شخص ژندگی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست
نمیدونم چرا اونقدر دوسشدارم هیچکس رو تو زندگیم اینجوری نخواستم.با اینکه ظاهر معمولی رو به پایین داره ...

عزیز یکم منطقی باش این شخص اصلا نرمال بنظر نمیرسه

طرف اختلال وسواس داره میتونه به بچه هات منتقلش کنه

حرفاشم خیلی بدور از منطقه 

یکم فکر کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت داری تک تک مشکلاتشو میگی ولی بازم دوسش داری؟!دوست داشتن کل ماجرا نیست خیلی چیزای دیگ هم مهمن

ببین دقیقا نمیدونم واقعا دوست داشتنه یا دلسوزی.

معلومه تو زندگیش سختی زیاد کشیده.۵ ساله داره تنها زندگی میکنه تو جنوب

عزیزم اگ از نظر جنسی قابل شناخت نیست برات ببرش اورولوژی اون بهت گواهی میده 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
عزیز یکم منطقی باش این شخص اصلا نرمال بنظر نمیرسهطرف اختلال وسواس داره میتونه به بچه هات منتقلش کنهح ...

خولش میگه ذهنم خیلی شلوغه مدام دارم فکر میکنم‌.فکر میکنه بقیه بهش نظر منفی دارن

خولش میگه ذهنم خیلی شلوغه مدام دارم فکر میکنم‌.فکر میکنه بقیه بهش نظر منفی دارن

بدتر شده که مطمئنی اسکیزو نیست؟! 

فاصله بگیر ازش یکی از مشخصه های اصلی افراد اسکیزوفرنی توهم فکرای منفی بقیه درموردشونه

میافت هیچ حس جنسی به کسی نداشتم.دوستام مسخرم کردم رفتم دکتر گفته مشکلی نداری

باید با هم برین گوهیو ب تو بده دکتر تنهایی رفته قبول نیست

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
تو رو نمیخواد از نطر احساسی و جسمی...اما در مورد مهمانی خیلی ها از جمله خودم علاقه ای نداریم و درونگ ...

اتفاقا بهم میگفت یه روزایی میگم برم به باباش بگم بندازمش رو کولم و برم جایی که کسی نباشه. برو از داداشت بپرس یه پسر این حرف رو بزنه یعنی چی.ببین چقدر طرف رو میخواد.

ولی من نمیتونم میترسم.من از پسش برنمیام.

بدتر شده که مطمئنی اسکیزو نیست؟! فاصله بگیر ازش یکی از مشخصه های اصلی افراد اسکیزوفرنی توهم فکرای من ...

مثلا با روانشناس صحبت کردیم.روانشناس دوتا از من تعریف کرد گفت ببین اینم میخواست بگه من مقصرم.اینم میگه مرد باید مدیریت کنه.همش از تو تعریف کرد برا اینکه من ناراحت نشم گفت معلومه آقا با وجدان هستن

عاشق صداقتش شدم

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید