2777
2789

میگه اگر مشکلی پیش بیاد هیچکس تورو مقصر نمیدونن همه میگن من مردم من باید کنترل میکردم من باید مدیریت میکردم.خانواده من و خانواده تو منو مقصر میدونن. به چیزایی فکر می‌کنه که اصلا ممکنه یه درصدم اتفاق نیوفته.میگه محبت زیاد منو زده میکنه.تورو ازم دور میکنه.میگه من اهل گفتن دوستدارم عشقم عزیزم نیستم پ میرم سرکار برا کی؟

میگه اهل مهمونی نیستم مگه در حد یکی دو ساعت.حوصله کسی رو نداره.

میگه من چون هیچ رابطه جنسی حتی خودارضایی نداشتم ممکنه بعد ازدواج خیلی گرم یا خیلی سرد باشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگه من باید با یکی ازدواج کنم که نیاز به محبت و توجه نداشته باشه من نمیتونم مدام حواسم بهش باشه.میگه تو خیلی احساسی و برونگرا هستی من نمیتونم تورو راضی نگه دارم کم میاری بعدا بچه رو برمیداری و میری 

نمیشه نظر داد .سلیقه اییه.بستگی به شخصیت خودت داره

پیشنهاد میکنم نیم رخ نیازهاتون رو ترسیم کنید 

تو نت سرچ کنی میادش خیلی دقیقه

نیم رخ نیازها از دکتر گلاسر

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.

چند تا حرفش راسته 

ولی برعکس همیشه دو طرف زنو‌مقصر میدونن حتی مرد معتادم میشه میگن تقصیر زنشه این حرفش اشتباهه 

حرفش راجب گرمی سردی راسته 

چونکه اغلب اقایون و خانوما تو ایران تا ازدواج متوجه طبعشون نیستن ممکنه به خاطر هیجان اولش خیلی گرم باشن ولی کم کم به روال عادی میرسن یهو سرد میشن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ن نمیشه نکنادم ی وقتایی لازم طرف بهش بگه دوست دارم و عشقم اذیتش میشی با این ادم

آخه فقط دوسداشتن نیست تردید در تصمیم گیری خیلیییی زیاد داره.یه خونه می‌خواد اجاره کنه صدجا میره و تا پای معامله بازم پشیمون میشه

آخه فقط دوسداشتن نیست تردید در تصمیم گیری خیلیییی زیاد داره.یه خونه می‌خواد اجاره کنه صدجا میره و تا ...

دقیقا

این ادم نمیتونه حتی ی تصمیم ساده واسه اجاره ی خونه بگیره

دیگ چ برسه تصمیمای سخت زندگی

من بودم نمیکردم

چند تا حرفش راسته ولی برعکس همیشه دو طرف زنو‌مقصر میدونن حتی مرد معتادم میشه میگن تقصیر زنشه این حرف ...

آخه معذرت میخوام میگه یکسال هست اصلا تو خواب هم جنب نمیشم.

این طبیعیه؟ 

دقیقااین ادم نمیتونه حتی ی تصمیم ساده واسه اجاره ی خونه بگیرهدیگ چ برسه تصمیمای سخت زندگیمن بودم نمی ...

نمیدونم چرا اونقدر دوسشدارم هیچکس رو تو زندگیم اینجوری نخواستم.با اینکه ظاهر معمولی رو به پایین داره.میگفت وسواس فکری داشتم ۶ ماه دارو خوردم

نمیدونم چرا اونقدر دوسشدارم هیچکس رو تو زندگیم اینجوری نخواستم.با اینکه ظاهر معمولی رو به پایین داره ...

خودت داری تک تک مشکلاتشو میگی ولی بازم دوسش داری؟!

دوست داشتن کل ماجرا نیست خیلی چیزای دیگ هم مهمن