2777
2789
عنوان

میگم اونایی که اجاره خونه ماهی 30 میلیون یا بیشتر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 53 پست

عزيزم خيليا هستن پول نميدن خونه بخرن سرمايه گذاري ميكنن تو بازارهاي مختلف وًزمين ميخرن ولي مستاجر خونه لوكس هستن هرسال هن عوض نميكنن خونه رو ٤/٥ سال بعد ميرن ي خونه لاكچري تر 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونن نمیخوان

یا خونه دارن در این حد نیست و میخوان بالاشهر و خونه لوکس باشن 

ی عده هم پول دارن ولی میزارن سرمایه کارباشه براشون پول بیشتری میاره

یه عده هم هستن بیخیال ولش کنن 

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه گلم، شاید دارن با پول خونه کار می کنند. و درآمد بالایی دارن

خونه مهم تره که

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

بهترین کار برای صرفه جویی اینه که برن خونه پدر مادرشون زندگی کنند و اجاره ندهند 

وگرنه صرفه جویی در خورد و خوراک و تفریح که مبلغ خاصی نمیشه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
سبک زندگیا فرق میکنه. بعد هم جایی که تو 30 فقط اجاره میدی به همون نسبت قیمت ملک هم بالا تره نمیتونی ...

اخه مگه مجبورن وقتی ندارن 

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

تو فرشته اجاره ها بالای صد میلیون تومنه

یا خدااااا خیلی بی عقلیه انقد میدن اجاره خونه 😐😐😐

کسی که اونجا زندگی میکنه چندتا تو شهرستان داره داده اجاره

کی گفته؟ 🙄

یکی از اقوام که چه عرض کنم اصلا دلم نمیخواد جزاقوام باشن ولی از فامیلای کلاه بردار همسر تشریف دارن.😄

ماهی سی تومن میده دائمم طلبکار دنبالشه.

از این کلاه به اون کلاه عادت دارن زندگی کنن.

خدالعنتشون کنه اگه بدونی چقدر مارو تیغیدن

خونه مهم تره که

نه، برای همه نه

برای کسی که با پول کار میکنه و درآمد خوبی داره واجب نیست

بعضی ها هم خونه ی چندین میلیاردی بالا شهر رو مثلا با پول پیش ۵ میلیارد و ماهی ۳۰ میگیرن اما داخل خونه ی مثلا پنجاه میلیارد به بالا زندگی می کنند چون پول خرید ندارن

ما منزل داریم دادیم اجاره رفتیم جای بزرگتر ولی نمیتونیم خونه بزرگتر که الان میشینیم بخریم تورم خیلی ...

خوب این چه کاریه منزل خودتون زندگی کنید درسته کوچیکه ولی مگه ادم چقدر تو خونه است اکثر اوقات ادم سر کاره و منزل نیست فقط برای خواب و روزهای جمعه خونه هست  تخه 

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا