همین ۳۰ تومن را اگه سیو کنن با پول یک سالش نهایتش بشه ۳ متر خونه تو یه جای متوسط تو تهران خرید !!! پس خیلی تعجب نکن که افرادی می تونن ۳۰ تومن اجاره بدن اما نمی تونن خونه بخرن!
مبلغ وامی هم می تونن بگیرن نهایتش پول ۱۰ ،۲۰ متر خونه بشه!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو شهری مثل تهران با پس انداز بخشی از این ۳۰ میلیون (منظورم خونه کوچکتر گرفتن یا رفتن به منطقه پایین تر) نمیشه خونه خرید، یه موضوع دیگه اینکه وقتی کسی سالهاست تو یه منطقه زندگی میکنه هیچ وقت نمیره خیلی پایین تر از اون منطقه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
آره ولی آخرشم نمیتونن بخرن دایی خودم همین حرفو میزدنتونست بخرن فامیل همسرمم پز میداد مگه آدم عاقل خو ...
بقرآن مجید دایی منم همین بود یک زمانی حدود ۱۰۰ ملیون تو بانک پول داشت هرچی بابام بهش گفت خونه بگیر و اینا گفت نه برای چی باید کلی پول بدم واسه خونه و سرمایم راکد بمونه گذاشتم تو بانک ماهی فلان بهم سود میدن با همین منطق و فکرش الان داره دو برابر پول سودی که از بانک میگرفت اجاره خونه میده😂
حال زبان مادری خوب نیست🤒💔 ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵امت عشقیم و در محراب مولامان علی است🩵