2777
2789

چطور نتونستن تاحالا خونه بگیرن همیشه برام سوال بود🤔🤔 ینی نمیتونن یکم از خورد و خوراک و تفریح بزنن و با طلا و پس انداز و وام اینا خونه بخرن😵‍💫🤔

شاید اشتباه زیاد تو زندگیم کرده باشم ولی هیچوقت نرفتم تو تاپیک مردم موضوع خودمو بندازم و به حاشیه ببرم همه رو😊

گاهی شدنی نیس

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشترشون میتونن ولی طرز فکرشون اینکه که خونه سرمایه راکدیه دیدم که میگم😬

\》تو همان کتاب داستانی هستی که بخاطر زیبایی جلد و نام داستانت در حریم خود راه دادم 💔                                                                                                    ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵

۳۰؟؟ چه خبره مگه تو فرشته خونه اجاره کردنما ماهی ۵ تومن میدیممتاسفانه نه چون قسط وام و اینا میدیم

دایی من سعادت اباد خونه داره اجاره داده ماهی ۱۲۰تومن بزرگه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️