2777
2789
عنوان

میگم اونایی که اجاره خونه ماهی 30 میلیون یا بیشتر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 53 پست

الان یه خونه معمولی ۱۲ میلیارد ب بالا چتدسال هیچی نخوریم بازم نمیشه شهرستان باشی اره میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که ماهی ۳۰ تومن اجاره میده که هر جایی خونه نمی خره

درسته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

عزیزم ماهی ۳۰ تومن جمع کنن میشه سالی ۳۶۰ تومن چندسال جمع کنن به قیمت یه خونه برسه؟ بااین تورم ؟ تازه بعد چندسالم یه خونه معمولی کوچیک محله پایین میشه خرید . حداقل میگن یه خونه خوب زندگی کنیم

یکی از دوستای شوهرم ، ماهی ۷۰ میلیون اجاره میده ، منم همین سوال اسی رو ازش پرسیدم 

گفت من خونه اپارتمان کوچیک و اینا نمیخام که با مثلا ۱۰ میلیارد یکی بخرم 

خونه ای که دلم‌میخاد حداقل ۴۰ یا ۵۰ میلیارد پولش هس که میشه همه سرمایه من ! من دارم با این سرمایه ماهی حداقل ۵۰۰ میلیون کار میکنم و اگه باهاش  خونه بخرم دیگه همچی درامدی رو از دست میدم 

من دوسال پیش ۲۵۰ گرم طلا رو با یه پرشیا مدل ۹۴ فروختم خونه خریدم ۵۰۰ تومنم خرج تکمیل کردنش کردم چون خام خریدم الان مثل سگگگگگ پشیمونم ایکاش طلا میخریدم فقط

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

یکی از دوستای شوهرم ، ماهی ۷۰ میلیون اجاره میده ، منم همین سوال اسی رو ازش پرسیدم گفت من خونه اپارتم ...

کار درست اون می کنه 

به خونه و ماشین نباید به عنوان سرمایه نگاه کرد 

اینجوری با سرمایه ش هم کار می کنه هم سرمایه ش دوبرابر میشه 

😐🤷🏻‍♀️
کار درست اون می کنه به خونه و ماشین نباید به عنوان سرمایه نگاه کرد اینجوری با سرمایه ش هم کار می کنه ...

دقیقا ،حرفش همینه 

میگه الان جوونم میتونم کار کنم ۱۰ یا ۱۵ سال با پولم کار میکنم و هرروز سرمایه ام رو بیشتر میکنم تا بتونم با درامدم به چیزایی که میخام برسم که نه سرمایه ام رو خرج کنم و بعد همینطوری تو یه شرایط بمونم