2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون برای بقیه خرج کنه

129 بازدید | 16 پست

برای شما تو هدیه گرفتن دستش کم بره

برای بقیه زیاد

مثلا برای تولد شما ی کادوی معمولی مث لباس و گل بگیره برای مراسم بقیه سکه بگیره و کلا دستش به خرج کردن باشه(تازه اون سکه هم قسطشو نداده باشه!) و برای بقیه دوستاش و خلاصه بقیه کادو بگیره چیکار میکنید

ولنتاین تموم پس اندازمو ۸-۷تومن بود دادم ساعت براش اون برام ی عروسک و شکلات گرفته بود یک ماه بعدش تو مراسم دوستش سکه کادو داد

بعد تولدم بود گفتم دیگه جبران میکنه برام ی لباس در حد۱-۲تومن گرفته بود

بد خورد تو ذوقم

چون من براش ۲۰تومنی میخواستم برای ماشینش رینگ بگیرم همش ب شوخی میگه بگیر

همه پولاشو خرج بقیه کنه

شما باشید چیکار میکنید خیلی دلم گرفته اخر بحث به روش اوردم تو همه چیزتو انرژیتو پولتو خرج بقیه میکنی بقیه درگیر رابطه خودشونن و زدم بلاکش کردم دلم میخواد گریه کنم انقد تا دلم خالی شه خالی نمیشم عصبانیم

اینم بگم تابستون عروسی دوتا دیگه از دوستاشه هی وسط بحث میگه دوتا سکه دیگه افتادم باید بدم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه آدم عجیبیه

۲ساله عقدم ،لطفا اگر امضای منو میبینی واسه رفتن سر زندگی و شروع متاهلیم یه آیت الکرسی بخون ، خبر بده منم واست بخونم ، به امید روزی که مشکلات مالی حل بشه و همه جوونا بتونن ازدواج کنن راحت ، آمین 🧡🙏

بیشتر ببینید
چه آدم عجیبیه

دیگه داره واقعا صبرمو لبریز میکنه 

میگم چرا اینجوری میکنی میگه بلند مدته اوناهم برام بعدا میکنن

اخه از کجا معلوم بعدا باهاشون دوست باشی

برای رابطه و زن خودت نمیکنی برای بقیه میکنی

چیکارش کنم تراپیسته میگفت نمیخواد دیگهدلم میسوزه برای بقیه اینجوری هدیه میکیره برای من اشغال میگیره ...

واقعا نمیدونم

تنها چیزی ک میدونم اینه مشاورتو عوض کنی

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
مامانم میگه مردا کسیو دوست داشته باشن براش خرج میکنن

چی بگم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اشتباه ازتو هست براش اینقدر هزینه میکنی واسه امثال این مرد شورت و رکابی از سرشونم زیادهچرا اینقدر پر ...

من وقتی کسیو دوست دارم میخوام جونمم بهش بدم

خب بابا پولامو برای اینجور چیزا خرج میکنم حس خوبی دارم

ولی اون برای بقیه

دلم گرفته

من وقتی کسیو دوست دارم میخوام جونمم بهش بدمخب بابا پولامو برای اینجور چیزا خرج میکنم حس خوبی دارمولی ...

این ادم لیاقتش نداره

پولت اضافه برای خودت خرج کن یا به نیازمند بده ولی خرج آدم قدر نشناس پرتوقع نکن

وقتی قدر نمیدونه انگار ریخت ی جوب

اگه اونا قبلا بهش کادوی سنگین دادن بنده خدا مجبوره جبران کنه و زیاد هزینه کنهاز نظر مالی اکی هست بخو ...

ببین در حدی هست که بتونه چیز درست و حسابی بگیره بهش فشار نیاد

مشکل اینه نمیخواد