2777
2789
عنوان

هیچکدوم راضی نمیشن تختشونو بامن عوض کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 91 پست

آخییی چه حس خوبی🥹😍

قدرشو بدون قشنگم خیلی زود برات خاطره میشه 

و اینکه مگه شما باهم صمیمی نیستید خب اتاق رو حسابی تمیز بکنید نوبتی اگه میشه فرش اتاق رو بشورین یا یه نوش رو بخرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخییی چه حس خوبی🥹😍قدرشو بدون قشنگم خیلی زود برات خاطره میشه و اینکه مگه شما باهم صمیمی نیستید خب ا ...

😁🌹

اخه کسی حوصلش نمیشه ک بره جارو برقی بیاره و اینا

اولاش من موهارو با دستم جمع میکردم ولی وقتی دیدم بقیه انجام نمیدن و میگن دلمون نمیشع و اینا منم دیگ انجام ندادم

ن بابا در اون حدم ک بلند نیست البته اگه کلا پاشم سرم ب سقف میرسه احتمالا

خب پس مشکلت با بالا چیه ؟

پایین که باشی 

اون بالای تا تکون بخوره تو متوجه میشی موقع خواب .

بالا خیلی بهتره به نظر من .کسی هی نمیره و بیاد از جلوت و صدا بده تخت 

من فکر کردم نمیتونی بشینی روی تخت 

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

خب پس مشکلت با بالا چیه ؟پایین که باشی اون بالای تا تکون بخوره تو متوجه میشی موقع خواب .بالا خیلی به ...

مشکل اینه روزا ک اونا رو تختشونن من نمیتونم هعی برم بالا و بیام پایین اخه هعی کار پیش میاد مثلا میخوای بری دسشویی یا اب بیاری یا غذا بگیری و فلان

برای درس خوندنم نمیشه اخه ما گروهی درس میخونم بعد م برم رو تختم و ی چی رو نفهمم اونا ک نمیتونن از اون فاصله برام توضیح بدن

اتاقمون گوشه ندارههه فقط ی وسط داره ک همه رد میشن

خب وقتی خواستی بشینی پهن کن همیشه جمع کن بزار پیش وسایلات وقتی خواستی بشینی همون وسط پهن کن

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اخه هیچوقت دوستشونو ب خودشون ترجیح نمیدنمعلومه که راحتی خودشون براشون مهم تره🥲😂

این ترجیح دادن نمیشه ها

کسی که همه چیز رو بزای خودش بخواد ارزش دوستی نداره دوستای واقعی یه وقتایی بخاطر هم گذشت میکنن به علاوه اینکه انتظار شما کاملا منطقی هست و فقط احتیاج به این داره طرفت کمی انسان باشه مگه اونا خونشون رنگین تره؟اتاق مال همس و حق همه یکسانه

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

😁🌹اخه کسی حوصلش نمیشه ک بره جارو برقی بیاره و اینااولاش من موهارو با دستم جمع میکردم ولی وقتی دیدم ...

نمیشه که رو زمین پر از مو🤢دلم نمیشه و اینا همش بهونه است تنبلن شما هم با دست جمع نکن با یه فرچه دایره وار بکش رو زمین همشون جمع میشن 

نوبتی انجام بدین خب😄

زحمتههه سر پاک کردن جاهای دیگ خیلی تحت فشاریم دیگ اتاقم اضافه بشه ک نابود میشیم

نه اینکه اصلا تمیزنمیکنیماا تمیز میکنیم ولی روزانه ن

این ترجیح دادن نمیشه هاکسی که همه چیز رو بزای خودش بخواد ارزش دوستی نداره دوستای واقعی یه وقتایی بخا ...

حرف شما منطقیه ولی فقط سر این موضوع حساسن و قبول نمیکنن وگرنه جاهای دیگه از خودگذشتگی هم میکنن