2777
2789
عنوان

میشه تو این شب قدر دعا کنید برگرده فردا⁉️ بخدا دلم براش تنگ شده🤎💔

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست
🖤🫂دلیل اصلی جدایتون چی بود تو رفتی یا اوناگ دوست داشتی جواب بده

اون...مشکلات و موانع خانواده اش ‌.دیوونه بازیاش‌‌....

من اگه میمیردمم ولش نمی‌کردم حتی به قیمت جونم

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید

انشالله که برگرده ولی به دعا و ثنا نیست عزیزم

به دانستن اصول رابطه هست

حفظ رابطه  آگاهی میخواد 

خیلی ناآگاهانه آسیب میزنن به روابط شون

بخصوص دخترا چون احساسی ترن اما مردها رهاترن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

براتون صلوات فرستادم . 🌹

ممنون فداتشم 🫂❤️

《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بیشتر ببینید
عزیزممم 💔الهی به حق همین ماه اشک شوق بریزی

ممنون عزیزم🥲❤️خدا از دهنت بشنوه 

بیشتر ببینید

ای بابا ادم این چیزارو میبینه از عشق و عاشقی میترسه 

ایشالا ک هر چی خدا صلاح بدونه ولی بچه ها گاهی اوقات هم اون ادم مناسب شما نیست ک الان ندارینش بعدا اینو میفهمید هیچیو زوری از خدا نخواید💙

ای بابا ادم این چیزارو میبینه از عشق و عاشقی میترسه ایشالا ک هر چی خدا صلاح بدونه ولی بچه ها گاهی او ...

بخدا الان فقط میخوام برگرده فقط همین

اخه چرا من فقط میتونم با وجود اون حالم خوب شه

البته گلم یه چیزی بگممصلحت خدارو در نظر داشته باش اصرار کنی واسه یه چیزی بعد هی تاخیر توش بیفته یا ج ...

قبلنا دقیقا دعام همین بود میگفتم اگ صلاح نیست پس مهرشو از دلم بنداز

ولی الان نمیدونم چم شده فقط میخوام بیاد

فقط میخوام این بار برگرده دیگم نره

زیاده ولی حتما بخون 

یکی از اصول مهم توی رابطه سالم، تعادل بین نزدیکی و استقلال هست. یعنی نه باید به حدی وابسته بشیم که بدون طرف مقابل احساس ناتوانی کنیم، نه باید انقدر مستقل باشیم که انگار حضورش توی زندگیمون فرقی نداره.

چطور میشه از "وابستگی ناسالم" و "آویزون بودن" دوری کرد؟

1. هویت مستقل خودت رو حفظ کن

داشتن علایق، سرگرمی‌ها، دوستان و برنامه‌های شخصی، باعث می‌شه که رابطه به کل زندگی‌ت تبدیل نشه.

اگه تمام نیازهای عاطفی و اجتماعی‌ت رو فقط از یک نفر بخوای، به مرور فشار زیادی به اون رابطه وارد می‌شه.

2. خودکفایی عاطفی داشته باش

یاد بگیر که خوشحالی و آرامش رو از درون خودت بسازی، نه اینکه منتظر باشی یکی دیگه همیشه خوشحالت کنه.

هر کسی ممکنه روزهایی حالش خوب نباشه؛ اگه همیشه از طرف مقابل انتظار داشته باشی که بهت احساس ارزشمندی بده، رابطه رو خسته‌کننده و فرسایشی می‌کنی.

3. به جای "چسبندگی"، کیفیت ارتباط رو بالا ببر

لزومی نداره که همیشه کنار هم باشید تا رابطه‌تون خوب باشه. مهم اینه که وقتی با هم هستید، لحظات باکیفیت و لذت‌بخشی داشته باشید.

گاهی فاصله گرفتن و ندادن فشار عاطفی، باعث می‌شه که رابطه جذاب‌تر و عمیق‌تر بشه.

4. از ترس تنهایی، وارد وابستگی نشو

بعضی‌ها به این دلیل آویزون می‌شن که از تنها موندن یا از دست دادن طرف مقابل می‌ترسن.

باید بدونی که اگه رابطه‌ای سالم و واقعی باشه، بدون نیاز به چسبیدن بیش از حد هم پایدار می‌مونه.

5. نه گفتن و داشتن مرز رو تمرین کن

یه رابطه سالم یعنی هر دو نفر بتونن نیازها و خواسته‌های خودشون رو بیان کنن، بدون اینکه احساس کنن باید همیشه مطابق میل طرف مقابل رفتار کنن.

اگر احساس می‌کنی برای راضی نگه داشتن طرف مقابل، خودت رو نادیده می‌گیری، یه جای کار اشکال داره.

6. روی رشد فردی خودت کار کن

اگه فقط روی رابطه تمرکز کنی و از رشد شخصی‌ت غافل بشی، بعد از مدتی احساس پوچی می‌کنی.

داشتن هدف‌های فردی، یادگیری مهارت‌های جدید و کار کردن روی خودت، جذابیت و ارزش‌ت رو توی رابطه هم بالا می‌بره.

نتیجه:
رابطه سالم یعنی دو نفر کنار هم باشن، ولی هویت فردی‌شون رو از دست ندن. وابستگی بیش از حد، به مرور باعث خستگی و دلزدگی می‌شه. باید یاد بگیری که هم عاشق باشی، هم مستقل!