akwhshlshwbodsvj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5750 عنوان میشه تو این شب قدر دعا کنید برگرده فردا⁉️ بخدا دلم براش تنگ شده🤎💔 294 بازدید | 45 پست هر کی دعا کرد لایک کنه یا هر چی هم دوست داشتین بخونین مرسی🫂 منم براتون دعا میکنم🤍 1404/01/03 | 00:56 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13160 ای خدا 🥲💔خدایا تورا به آبروی بنده های عزیزت ، تو را به عشق علی(ع) و فاطمه (س) ات اجازه نده هیچ عاشق و معشوقی از هم دور بیفته🥲💔🤲🏻خدایا تو را به آبروی عزیزات همه عاشق هارو به وصال برسون و عاقبتشون رو بخیر کن🤲🏻 《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 بیشتر ببینیدبستن
akwhshlshwbodsvj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5750 ای خدا 🥲💔خدایا تورا به آبروی بنده های عزیزت ، تو را به عشق علی(ع) و فاطمه (س) ات اجازه نده هیچ عاش ... ای خدا من بغضی شدم با این پیام🥺🤎🫂الهیییی آمیییین🤍🤍
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13160 ای خدا من بغضی شدم با این پیام🥺🤎🫂الهیییی آمیییین🤍🤍 قربونت برم🥲🫂میشه اگه دوست داشتی واسه منم دعا کنی ؟بخدا جیگرم خون شد از این فراق و این همه اتفاق دردناک ..... 《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 بیشتر ببینیدبستن
akwhshlshwbodsvj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5750 شب قدر فردا شبه گلم .انشاالله هرچی خیر وصلاحته همون بشه اهومقبلنا میگفتم هر چی صلاحه اتفاق بیفته ولی الان میگم فقط میگم برگرده
akwhshlshwbodsvj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5750 قربونت برم🥲🫂میشه اگه دوست داشتی واسه منم دعا کنی ؟بخدا جیگرم خون شد از این فراق و این همه اتفاق در ... چشم حتما عریز دلم🥺🤍بیا بغل خودم🫂بخدا منم خستم فقط اومدنش مبتونه حالمو خوب کنه
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13160 چشم حتما عریز دلم🥺🤍بیا بغل خودم🫂بخدا منم خستم فقط اومدنش مبتونه حالمو خوب کنه بیشتر از یکساله هر روز خدا شاهده خودش هر روز دارم عذاب میکشم......انقدر اتفاقای وحشتناک بینمون افتاد ... انقدر جدامون کردن....انقدر خودمون خطا کردیم....که فقط میدونم بیشتر از یک ساله یه شب راحت نخوابیدم..جبگرم خون شده 《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 بیشتر ببینیدبستن
akwhshlshwbodsvj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5750 بیشتر از یکساله هر روز خدا شاهده خودش هر روز دارم عذاب میکشم......انقدر اتفاقای وحشتناک بینمون افتاد ... الان با همین؟خیلی خوب درکت میکنم میدونم چقد سخته🙂
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13160 الان با همین؟خیلی خوب درکت میکنم میدونم چقد سخته🙂 نه ...کاش باهم بودیم ...کاش داشتمش الان ...انقد امشب دلم تنگ شده خوابم نمیبره...💔🫂 《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚 بیشتر ببینیدبستن
akwhshlshwbodsvj مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 5750 نه ...کاش باهم بودیم ...کاش داشتمش الان ...انقد امشب دلم تنگ شده خوابم نمیبره...💔🫂 🖤🫂دلیل اصلی جدایتون چی بود تو رفتی یا اوناگ دوست داشتی جواب بده
_nepenthe222_ عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1947 قربونت برم🥲🫂میشه اگه دوست داشتی واسه منم دعا کنی ؟بخدا جیگرم خون شد از این فراق و این همه اتفاق در ... براتون صلوات فرستادم . 🌹 یا علی (ع) ❤️