2777
2789

خیلیم دوس دارم تااخرم نگا میکنم فق میخام مقایسع کنم نسبت ب فصلای قبلیش 

این فصل از عبارات منشوری و کلمات ترند اینستا زیاد دارن استفادل میکننن اونجا ک ارسطو میگفت درخش چ آنی (ترند اینستا) ی جا دیگ نقی میگ قربونش بشع منه فداش بشمه منه (ترند دوم اینستا) د خب اینا خودشون قبلا ی دیالوگای سنگینی میگفتن کلمات خودشون ترند میشد الان دارن اصکی میرن از مجازی زیادیش دلو میزنع دیگ 

اونجا ک نقی میگف دکتر میرع حموم تا ۱۰_۲۰ تا صابون تموم نکنه بیرون نمیاد (ملومه ک گلنار میگ😂) 

ی چیز دیگ اینکه همه چیزو نصفع نیمع ول میکنن میرع سکانس بعدی الان تو این ۳ قسمت خواستن خیلی جنجالی بیان جلو اون از حمله گراز ب نقی خب اخرش چی شد؟😐همین زد زیرش تمام؟ ک فق بخندیم؟ یا مثلا اینجا ک ماشینع ب پرواز دراومد سمت تماشاچیا تا اومد یکم هیجانی بشع یکم مانور بدن رو این سکانس سریع تموم شد رف سکانس بی ربط بعدی 

فیلنامه یک دست نیست فق میخان مخاطب بخندع ب هر طریقی 

از اون سادگی چهرع هم خیلی فاصله گرفتن خصوصا فهمیع دیگ وایب اون خانوادع صمیمی رو نمیدن

مخالفتای رک و صریح با نقی قبلا در قالب طنز ی بهانه جور میکرد بعد مخالفت 

چهره سارا نیکا عملی و نچسب کاش حداقل زشت میوردن ولی بانمک

از اون حالت سنتی و صمیمی دراومدع و حرفاشون آدمو یادریلزهای اینستاگرام میندازه 

کلا یجوریع 

شاید من خیلی ریز بینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا با اون ک نگاه میکنم و دوستش دارم ولی واقعا ی طوریه حالت مصنوعی دارن دقیقا دلم سارا نیکا قبلی میخکاد

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

دقیقا خیلی موافقم باهات

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید

یکی دیگش لهجه ی ارسطوعه که کلا داره مثل فیلم خجالت نکش حرف میزنه انگار دیگه ارسطو نیست قنبر اومده تو فیلم

و یکی دیگشم اینکه فضای فیلم برای من به شخصه خیلی دلگیره اینکه بچه هاشون بزرگ شدن و میخوان برن 

خیلییی کلا ریز بینم ب جزئیات توجه میکنم

بشدتتتتتتت سریال مزخرفی.تواین ۷فصل هیچکدومو کامل ندیدم.خیلی چرته اصن فیلم محتوانداره 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یا حتی بهروز 

بهروز قبلی خیلی بود الآنم که یه کوچولو بزرگ شده بود جون میداد برا این فیلم

رفتن یه مرد آوردن گذاشتن سرجاش 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بیشتر ببینید

خدا خشایار الوند رو رحمت کنه. نویسنده خوب سریال بود. اون که مرد دیگه باقی ول معطلند.بازیگر نقی اونقد پول جمع کرده بود گفت من دیگه صدا سیما نمیام. الان باز چندین ملیارد گرفته که اومده.بخاطر پول همه اومدن.. پول یا مفت بیت المال....

ای خدای مهربانتر از مادر و پدر و خواهر وبرادر و دوست... .هرکی ذره ای محبت حضرت زهرا در دلش هست نور امید و رحمتت رو به دلش بتابون. خدایا خودت بهتر میدونی آدما با امید زنده ان❤ .خدایا هر روز و شب محبت حضرت زهرا (مادرِ دنیا و بهانه خلقت)رو تو دل همه آدمای دنیا بیشتر کن ، ایشون رو به همه بشناسون .خدایا لطفا امام زمان زودتر بیان🙏. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
بیشتر ببینید