2777
2789
عنوان

چرا انقدر طلبکارههههه شات😑😐

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 57 پست

خوب بود 

فقط وقتی مایل نیستی چرا اینقدر توضیح و منم منم ؟!! 

یک کلمه نه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

والا من اصن دایرکت جواب نمیدم هیچ وقت 

این همه هم توضیح لازم نیست 

بیشتر میخواستی کلاس بزاری برا خودت😂😐

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اووو کلا میگفتی نه نمیخوام این روابطو 

این همه توضیح انگار داشتی میگفتی ببین من هدف دارم دختر خوبیم با پسری نمیرم تو رابطه

در حالی که کافی بود فقط بلاک کنی

کسیم میگه مزاحم نیستم صدرصد مزاحمه

خوب بود فقط وقتی مایل نیستی چرا اینقدر توضیح و منم منم ؟!! یک کلمه نه

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

اسمم زهراست🌻هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری✨پدرم کوروش و مولایم علیست ؛

انگار بچه کلاس اول ابتداییه سلام میای آشنا بشیم؟🥴😂

هیچ بی احترامی هم نکردی فقط خواسته عذاب وجدان بگیری شاید

ولی عزیزم چرا اینهمه توضیح دادی بهش

همه که نظرات ما رو درک نمیکنن شایدم فکر کرده ناز میکنی

میگفتی خیر و تمام

نه تنها خودتو نگرفتی بلکه به شدتتت هم موبادنه صحبت کردی..

ادم انقدر کنه؟؟

یعنی چی فرصت بده؟

طرف می گه خط قرمزش همین روابطه..

من بودم اعصابم خورد می شد بعد اون پیام اصرار بلاک میکردم..

مِن بعد هم جواب اینا رو نده..به فکر تحصیل و پیشرفتت باش..

تو این دوره زمونه طرف شوهر به دردش نمی خوره بعد مردم دنبال روابط دوستی با جنس مخالفن..

اونم کجا؟؟ مجازی!..

عجبا

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
دلیلی نداره برا کسی درباره خودت و افکارت توضیح بدی،بلاک میکردی،مشخصه سنت کمه

توضیح خاصی ندادم فقط قاطعانه گفتم نه اگه یکم دیگه هم ادامه می‌داد قطعا بلاک میکردم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

گوه میخوره اتفاقا خط قرمزارم رد میکنه دنبال سو استفاده ام هست میریدی بهش لاشی و

دقیقاااا میدونم اطرافیانم کم از امثال اینا ضربه نخوردن

حالا که انقدر محترمانه جواب دادم دارن میگن خودتو گرفتی😐😑😂

چرا انقدر توضیح دادی؟؟ شما برای خط قرمز هات و معیارات نیازی نداری به کسی انقدر توضیح بدی. چرا خودتو مسئول میدونی اونو قانع کنی. همون یکی دو تا پیام اولت کافی بود بقیه رو فقط باید سین میزدی یا بلاک میکردی. بعد اینکه اخرش چرا عذرخواهی کردی ؟؟ تو که از نظر خودت بی احترامی نکردی چرا باید عذر بخواهی در حالیکه اون باید عذر بخواد که اصرار بیخود کرده و برات مزاحمت ایجاد کرده 

اونجاش که بهت تیکه انداخت مغرپری فلان. این حرفاش از باسن سوخته اش میاد. دید هیچ جوره راضی نمیشی انگشت اتهام گرفت سمت تو که اره تویی که مغروری و فلانی. باید به پشمت بگیری نه که بگی اگر اینطور برداشت کردید عذر میخوام 

خوب بود فقط وقتی مایل نیستی چرا اینقدر توضیح و منم منم ؟!! یک کلمه نه

خب عزیزم مگه همون اول نگفتم نه؟؟؟

وقتی متوجه نمیشه چیکار باید میکردم؟

توضیح خاصی ندادم فقط قاطعانه گفتم نه اگه یکم دیگه هم ادامه می‌داد قطعا بلاک میکردم

عزیزم وقتی جپاب پیام دو سه خطی رو پنج شیش خط مینویسی یعنی توضیح. شما باید پیامتت در حد یک خط یا نهایتا دو خط میبود